Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI LIVE: stel je vragen via een YouTube-livestream.

MINI introduceert de pilot MINI LIVE. Geïnteresseerden in de onlangs geïntroduceerde MINI Clubman Business Edition krijgen live antwoord op vragen die ze online aan een MINI Product Genius stellen.

F54
·
MINI Clubman
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~77,54 KB)
  
Photos(19x, ~321,38 MB)

MINI introduceert de pilot MINI LIVE. Geïnteresseerden in de onlangs geïntroduceerde MINI Clubman Business Edition krijgen live antwoord op vragen die ze online aan een MINI Product Genius stellen.

MINI informeert potentiële kopers via diverse communicatiekanalen intensief over de MINI Clubman Business Edition. Aanvullend kan men nu via MINI LIVE vragen stellen via een YouTube-livestream op MINI.nl. Tussen 18.30 en 21.30 uur staan dagelijks twee MINI Product Geniuses klaar om uitleg en antwoorden te geven. MINI LIVE is actief tot en met dinsdag 6 februari 2018. 

Online oriëntatie.
‘Uit analyses blijkt dat het bezoek aan onze website, MINI.nl, in de avonduren het grootst is’, vertelt Hidde-Jan Haven, Manager Marketing van MINI. ‘We weten tevens dat klanten zich veelal online oriënteren en steeds beter weten wat ze willen als ze bij de MINI dealer binnenstappen. We moeten dan ook online met de klant communiceren en eventuele vragen over MINI, de MINI Clubman en/of de MINI Clubman Business Edition direct kunnen beantwoorden. Daarom introduceren wij MINI LIVE, waar klanten hun vragen kunnen stellen, die onze Product Genius direct beantwoordt. De verwachting is dat die bezoekers vervolgens – geïnformeerd en geïnspireerd door de interactie tijdens de LIVE uitzending – direct een proefrit op MINI.nl aanvragen of dat ze de volgende dag contact opnemen met een van de 27 MINI-dealers. We zien MINI LIVE als aanvulling op ons sterke dealernetwerk.’

Neem hier via MINI LIVE een kijkje in en rond de MINI Clubman Business Edition en stel vragen aan de Product Genius in de chat rechtsonder op de pagina.

MINI Clubman Business Edition.
De MINI Clubman Business Edition is speciaal gericht op de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Prijzen vanaf € 29.400,- of € 415,- per maand.

MINI LIVE in samenwerking met Mayster.
De pilot MINI LIVE kwam tot stand in samenwerking met Mayster, specialist in online sales journeys. Marcel Buining, oprichter en CEO, vertelt: ‘Mayster maakt content on demand. In onze innovatieve studio in Eindhoven kunnen we auto’s optimaal presenteren, zowel met foto als video. En nu ook LIVE. Met deze pilot integreert MINI LIVE broadcasting op een relevante en tevens bij het merk passende wijze in de online journey van de MINI Clubman Business Edition.’

 

 

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen