Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Officiële opening BIQER Motoren Eindhoven.

Eerste BMW Motorrad dealer ter wereld volgens het Workshop Of The Future concept.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~100,29 KB)
  
Photos(16x, ~37,33 MB)

Vrijdag 16 februari opende BIQER officieel haar deuren. “Het is een bijzonder moment voor mij persoonlijk om als Head of BMW Motorrad, dat al acht jaar marktleider is in Nederland, de officiële opening te mogen verrichten van dit prachtbedrijf”, opende Tom Crooijmans zijn speech. “Drie jaar was BMW Motorrad in mijn geboortestad afwezig, maar Robert Compier, directeur en eigenaar van BIQER, heeft ervoor gezorgd dat Eindhoven weer een BMW Motorrad dealer heeft. En wel een heel bijzondere, mét voorbeeldfunctie.”

BIQER is namelijk de eerste BMW Motorrad dealer ter wereld die is opgebouwd rond het gloednieuwe concept: Workshop Of The Future, dat de showroom en werkplaats samentrekt en een unieke sfeer van openheid, kwaliteit en vertrouwen creëert. BMW heeft goed geluisterd naar haar klanten, naar de wens om meer betrokken te zijn en de motor een onderdeel te laten zijn van hun lifestyle. BIQER belichaamt daarmee uitstekend de BMW Motorrad slogan: Make life a Ride! Crooijmans: “Met de Workshop of the Future kunnen we onze klanten nog persoonlijker benaderen en komen we nog beter te weten wat hen drijft, hoe zij motorrijden ervaren en hoe we hun motorfiets naar persoonlijke smaak kunnen customizen.”

Met deze uitbreiding telt het BMW Motorrad dealernetwerk 19 vestigingen en dankzij de strategische ligging van de dealers kan heel Nederland worden bediend. Uiteraard heeft elke dealer de vertrouwde, hoogwaardige BMW Motorrad uitstraling, maar BIQER is om een aantal redenen een bijzondere aanwinst voor BMW Motorrad.

Workshop Of The Future.
BIQER is zoals gezegd de eerste BMW Motorrad dealer ter wereld die is opgebouwd rond het Workshop Of The Future concept. De werkplaats is letterlijk volledig transparant en geïnteresseerde rijders kunnen vrijelijk over de schouders van de monteurs meekijken terwijl zij aan hun motorfiets werken.

De inrichting van de showroom weerspiegelt een grote passie voor motorrijden en vakmanschap. BIQER richt zich niet alleen op de bestaande, trouwe BMW klantenkring, maar probeert ook jonge motorrijders aan BMW Motorrad te binden. Make Life A Ride is het motto waardoor BMW Motorrad zich in de 21e eeuw laat leiden; puur plezier in motorrijden en waardering van kwaliteit en de mooie momenten in het leven. Dat is precies het gevoel dat de showroom moet opwekken met zijn rauwe, authentieke uitstraling.

Nog een bijzonderheid is dat BIQER álle BMW Motorrad modellen als demo paraat heeft staan. De juiste ambiance is belangrijk, maar niets overtuigt immers beter dan een proefrit.

Tot slot staat BIQER als enige motorfietsdealer in Nederland in een ‘autowijk’ tussen louter autodealers. Voor directeur-eigenaar Robert Compier (49) is dit een vertrouwde omgeving gezien zijn ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche. Zijn aangeboren passie voor motorfietsen (hij rijdt al sinds zijn elfde motor) maakt hem een uitstekende partij om van dit BMW Motorrad dealerschap een succes te maken.

Voor iedereen die zich in deze ‘wijk’ aan het oriënteren is voor zijn of haar mobiliteitsoplossing is een bezoek aan BIQER zeker de moeite waard. “De locatie is ideaal,” licht Compier toe, “hier komen mensen die zijn geïnteresseerd in alles wat beweegt. Je vindt er allerlei soorten merken tot Rolls-Royce aan toe en als enige motorfietsdealer val je dan extra op. BMW Motorrad heeft bovendien een rijke historie in Eindhoven, dus hier vind je sowieso een grote groep BMW liefhebbers.” 

 

Voor meer informatie zie www.biqer.nl

BIQER Motoren Eindhoven

Vaalserbergweg 297

5628 CG, Eindhoven

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen