Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI LIVING – BUILT BY ALL, woonconcept op Salone del Mobile.

MINI presenteert op de komende Salone del Mobile in Milaan – van 17 t/m 22 april 2018 – de installatie MINI LIVING – BUILT BY ALL. Dit woonconcept – dat MINI samen met het Londense architectenbureau Studiomama heeft ontwikkeld – maakt een nauwe samenwerking tussen bewoners en architecten mogelijk, zodat het kan voldoen aan de behoeften van elke bewoner. MINI LIVING – BUILT BY ALL is de derde installatie die MINI op de Salone del Mobile presenteert.

Lifestyle
·
Design, Concepten en Studies
·
Lifestyle Evenementen
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~181,84 KB)
  
Photos(33x, ~101,01 MB)

MINI presenteert op de komende Salone del Mobile in Milaan – van 17 t/m 22 april 2018 – de installatie MINI LIVING – BUILT BY ALL. Dit woonconcept – dat MINI samen met het Londense architectenbureau Studiomama heeft ontwikkeld – maakt een nauwe samenwerking tussen bewoners en architecten mogelijk, zodat het kan voldoen aan de behoeften van elke bewoner. Daarmee stelt het concept traditionele ontwerpprocessen ter discussie en laat het zien hoe architectuur een creatief antwoord kan bieden op de groeiende schaarste aan woonruimte en grondstoffen in stedelijke gebieden. MINI LIVING – BUILT BY ALL is de derde installatie die MINI op de Salone del Mobile presenteert. Met de installaties wil MINI nieuwe, visionaire oplossingen tonen voor de architectonische uitdagingen van de stad.

Architectuur stimuleert participatie.
MINI LIVING – BUILT BY ALL breidt de thema’s van MINI LIVING (bijvoorbeeld creatief gebruik van een kleine woonruimte) uit tot het principe van participatie. Dat betekent dat de focus meer op de mensen ligt en op hun individuele behoeften en ideeën. ‘De mogelijkheden om in het huidige woningaanbod aan de behoeften van de individuele bewoner te voldoen, zijn beperkt’, zegt Oke Hauser, Creative Lead MINI LIVING. ‘MINI LIVING – BUILT BY ALL plaatst de mens weer centraal in het ontwerpproces en laat ze actief eraan bijdragen. We geloven dat de kwaliteit van woonruimte bepaald wordt door de mate waarin de bewoners zich met hun woning identificeren.

Van concept tot uitvoering.
MINI richt bij de installatie ook weer een experimentele ruimte in. Deze MINI LIVING FACTORY OF IDEAS biedt bezoekers de gelegenheid om door middel van modellen een eigen visie op de woonruimte van de toekomst te ontwikkelen. De MINI LIVING installatie zelf bevindt zich in een aangrenzende ruimte en laat vier concepten van leefruimtes zien in combinatie met een gemeenschappelijke ruimte als een keuken of een fitnessruimte in open lucht. Het resultaat is een zelfstandige microgemeenschap, die tegelijk aantoont dat zelfs een leegstaand gebouw goed kan worden benut in de stadsarchitectuur van de toekomst.

Over MINI LIVING.
MINI startte in 2016 met MINI LIVING. Het doel was om creatieve architectonische oplossingen te vinden voor de stedelijke woonruimte van de toekomst. MINI LIVING presenteerde de afgelopen jaren in Milaan met MINI LIVING – BREATHE en MINI LIVING – Do Disturb al baanbrekende concepten voor gedeeld en gezamenlijk wonen/leven in de stad.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen