Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW eert beste dealers ter wereld in München.

Tijdens de jaarlijkse Excellence in Sales Awards bij BMW AG in München is Arie Verschoor, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer, uitgeroepen tot ‘Manager of the Year’. Uit ruim 3.500 dealers wereldwijd kreeg hij de hoogste onderscheiding. Hij ontving deze prijs uit handen van de Nederlander Pieter Nota, lid van de raad van bestuur van BMW AG.

Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~114,94 KB)
  
Photos(3x, ~12,18 MB)

Tijdens de jaarlijkse Excellence in Sales Awards bij BMW AG in München is Arie Verschoor, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer, uitgeroepen tot ‘Manager of the Year’. Uit ruim 3.500 dealers wereldwijd kreeg hij de hoogste onderscheiding. Hij ontving deze prijs uit handen van de Nederlander Pieter Nota, lid van de raad van bestuur van BMW AG.

Arie Verschoor (40) is vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer en begon zijn carrière bij Dusseldorp als 1e monteur in 2001. Dusseldorp Deventer realiseerde in 2017 uitmuntende resultaten in de vorm van aantallen verkochte auto’s en onderdelen. Als ‘Manager of the Year’ scoorde Verschoor hoog door zijn veelzijdigheid en zijn sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.
Verschoor was al uitgeroepen tot Europees ‘Manager of the Year’ en werd nu aangewezen als algeheel winnaar wereldwijd. De medefinalisten kwamen uit Maleisië, China, Mexico, Oekraïne en Duitsland. “Ik ben erg trots op dit resultaat en voel mij zeer vereerd”, aldus een trotse Verschoor. “Ik zie het niet als een individuele verdienste, maar het resultaat van een zeer goed met elkaar samenwerkend team”.

De Excellence in Sales Awards worden jaarlijks georganiseerd door BMW AG in München. Tijdens deze Awards worden BMW dealerbedrijven onderscheiden die een uitmuntende prestatie neerzetten met hun dealerbedrijf. Het is niet de eerste keer dat Dusseldorp BMW in de prijzen valt. Vorig jaar mocht Guus van der Meulen, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Apeldoorn, de wereldwijde Award ‘Best Dealer in Sales’ in ontvangst nemen.

Beste relatie tussen dealer en importeur.
De overwinning van Dusseldorp valt (net als vorig jaar) samen met de winst die BMW Group Nederland wederom behaalde in het ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI) door de BOVAG – dit jaar de 31ste editie. BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, is door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld: gemiddeld een 8,7. (klik hier voor het BOVAG persbericht inclusief link naar het volledige rapport).

De prijsuitreiking aan BMW Group Nederland en haar dealervereniging was op woensdag 15 maart op het hoofdkantoor van de BOVAG te Bunnik. “Het is een eer om wederom de fraaie, glazen bokaal te mogen ontvangen”, aldus Neil Fiorentinos, algemeen directeur van BMW Group Nederland. “We zijn sinds vorig jaar doorgegaan met investeren in een optimale relatie met het dealernetwerk. Deze tweede overwinning op rij is andermaal een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen met korte communicatielijnen en een overlegstructuur met werkgroepen en commissies. We waarderen onze dealers enorm en het is mooi om zien dat zij dat blijven erkennen.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen