Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Drie jaar fabrieksgarantie voor BMW Motorrad.

Vanaf 1 augustus 2018 zijn alle nieuwe BMW Motorrad modellen standaard uitgerust met drie jaar fabrieksgarantie.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~91,51 KB)
  
Photos(92x, ~682,48 MB)

Vanaf 1 augustus 2018 zijn alle nieuwe BMW Motorrad modellen standaard uitgerust met drie jaar fabrieksgarantie. Hiermee is BMW Motorrad het eerste premium motormerk in Nederland dat zijn motorfietsen standaard uitrust met drie jaar fabrieksgarantie. Dit geldt voor alle nieuw in Nederland geleverde BMW motorfietsen modeljaar 2019 (productiestart 1 augustus 2018), met uitzondering van de BMW HP4 Race.

“BMW Motorrad is al acht jaar op rij marktleider en dat willen we graag zo houden”, aldus Head of BMW Motorrad Tom Crooijmans. “Met het uitbreiden van de fabrieksgarantie naar drie jaar denken we een goede stap te zetten in het verhogen van klantloyaliteit en klanttevredenheid.”

De drie jaar fabrieksgarantie geldt wereldwijd en er is geen kilometerbeperking van toepassing (uitgezonderd van de BMW C evolution waarbij een maximum van 50.000 kilometer geldt). Bovendien worden ook BMW motorfietsen uit voorraad uitgerust met drie jaar fabrieksgarantie indien die vanaf 1 augustus 2018 worden geregistreerd. Op tweedehands BMW Premium Selection motorfietsen blijft twee jaar garantie van toepassing.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen