Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad Oktoberfest.

BMW Motorrad dealers claimen tweede seizoenstart met Oktoberfest.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~89,51 KB)
  
Photos(1x, ~5,92 MB)

Het weer is nog steeds ontzettend zacht en het seizoen is nog lang niet voorbij. BMW Motorrad grijpt dit aan door alle dealers in de maand oktober in Beierse sferen te hullen. Tijdens het Oktoberfest voeren echter niet de pullen bier de boventoon bij BMW Motorrad. In plaats daarvan kan de klant rekenen op zeer aantrekkelijke Oktoberfest deals.

Het BMW Motorrad Oktoberfest duurt van 1 t/m 31 oktober en dit is een uitermate gunstige periode om een originele BMW motorfiets uit voorraad aan te schaffen. Niet alleen omdat dan eindelijk die felbegeerde fiets in de staart van het seizoen op de stoep staat, maar óók omdat klanten tegelijkertijd een origineel BMW Motorrad motorpak kunnen aanschaffen voor maar € 95. Het voordeel kan daarmee oplopen tot maar liefst € 1.650.  Kortom, meteen opstappen en veilig en stijlvol wegrijden!

Van 1 t/m 31 oktober 2018 zijn alle dealers in Beierse sferen. Meer informatie is te vinden op www.bmw-motorrad.nl/oktoberfest

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen