Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Jonge talenten van BMW Group bespreken urgente toekomstkwesties op de One Young World Summit 2018.

Van 17 tot en met 20 oktober 2018 stuurde de BMW Group voor de derde keer een delegatie jonge medewerkers naar de One Young World Summit, die dit jaar werd gehouden in Den Haag. De organisatie One Young World (OYW) houdt het toekomstcongres elk jaar op een andere locatie. Ze brengen leiders en talenten van internationale bedrijven bij elkaar om te netwerken en van gedachten te wisselen over de meest urgente internationale toekomstproblemen.

Duurzaamheid
·
Maatschappij
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,62 KB)
  
Photos(1x, ~2,46 MB)

Van 17 tot en met 20 oktober 2018 stuurde de BMW Group voor de derde keer een delegatie jonge medewerkers naar de One Young World Summit, die dit jaar werd gehouden in Den Haag in het World Forum. De organisatie One Young World (OYW) houdt het toekomstcongres elk jaar op een andere locatie. Ze brengen leiders en talenten van internationale bedrijven bij elkaar om te netwerken en van gedachten te wisselen over de meest urgente internationale toekomstproblemen. Net als in 2017 sprak Peter Schwarzenbauer (lid van de raad van bestuur van BMW AG voor MINI, Rolls-Royce, BMW Motorrad, Customer Engagement and Digital Business Innovation BMW Group) de jonge deelnemers toe in een keynote speech.

De samenwerking tussen BMW Group en One Young World werd dit jaar bovendien extra kracht bijgezet door een vloot van 22 BMW’s en MINI’s, waaronder de BMW i3 en diverse iPerformance plug-in hybrid modellen, die BMW Group Nederland ter beschikking stelde. Ook was in het World Forum de volledig met Sustainable Development Goals bestickerde BMW i3 tentoongesteld om deelnemers te tonen hoezeer BMW Group de focus legt op deze topics.

BMW Group en OYW: een maatschappelijk verantwoorde toekomst.
De 36 afgevaardigden van BMW Group bespraken duurzame perspectieven voor sectoroverstijgende sociale en ecologische problemen met de andere deelnemers. Verantwoordelijk handelen, zowel voor de maatschappij als binnen de eigen waardeketen, zit diep verankerd in de bedrijfscultuur van BMW Group, niet in de laatste plaats dankzij de duurzaamheidsstrategie. Het bedrijf heeft altijd al geloofd in de ideeën en pioniersgeest van jongere generaties en investeert daarom in het opleiden van nieuwe managers. De doelen van de BMW Group gaan dan ook hand in hand met de visie van One Young World.

Ook Peter Schwarzenbauer, voorstander van het One Young World evenement, benadrukte dit: "Het One Young World evenement is een uitstekend platform om bewustzijn te kweken bij jonge managers en om hen te motiveren persoonlijk bij te dragen aan hun sociale en professionele omgeving. Ook dit jaar ben ik weer onder de indruk van het enthousiasme waarmee de jonge talenten zich inzetten en hun ideeën verder vormgeven. Ze hebben niet alleen voor ons als bedrijf een toegevoegde waarde, maar ook voor de maatschappij in haar geheel."

De BMW Group op de OYW Summit 2018 in Den Haag.
Onder het motto 'purpose' sprak Peter Schwarzenbauer als officieel raadgever van het OYW-evenement op vrijdag 19 oktober over zijn visie op de leiderschapscultuur van de toekomst. 'Purpose' was dit jaar ook het thema voor de delegatie van BMW Group. Bovendien stond er een gesprek met Nobelprijswinnaar Muhammad Yunus op het programma.

Over One Young World.
Het internationale forum One Young World is in 2009 opgericht door Kate Robertson en David Jones. De organisatie gaat met managers van de komende generatie op zoek naar oplossingen voor internationale uitdagingen als honger, armoede en klimaatverandering. Het jaarlijkse hoogtepunt is de vierdaagse One Young World Summit, waar jonge mensen sinds 2010 ideeën uitwisselen met internationale leiders. Sinds de oprichting is het netwerk gegroeid tot meer dan 9.000 oud-congresdeelnemers, ofwel ambassadeurs.

Samenwerking BMW Group met OYW Summit 2020 in München.
Sinds de eerste delegatie in 2016 maken ook medewerkers van de BMW Group deel uit van de OYW-ambassadeurs. Daarom steunt het bedrijf de plannen van de stad München om de OYW Summit in 2020 daar te organiseren. Als partner van het evenement biedt de BMW Group zijn organisatorische expertise aan. De BMW Group werkt hierbij nauw samen met de stad München; een voorbeeld van innovatie in de regio. Beide partners brengen al sinds jaar en dag de innovatieve geest van de stad onder de aandacht.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen