Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad al negen jaar op rij marktleider in Nederland.

Nieuwe modellen moeten marktpositie in 2019 verder versterken.

BMW Motorrad
 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-222

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,65 KB)

BMW Motorrad was het afgelopen jaar voor de negende keer op rij marktleider in Nederland, een unieke gebeurtenis. Deze prestatie is mede te danken aan de introductie van maar liefst zeven nieuwe modellen.


Op naar tien jaar marktleiderschap.

In 2018 brak BMW Motorrad opnieuw verkooprecords. Afgelopen jaar vonden maar liefst 2081 motoren en motorscooters een nieuwe eigenaar in Nederland – een stijging van 3% ten opzichte van 2017. Naast de introductie van maar liefst zeven nieuwe modellen, is deze groei mede te danken aan de professionaliteit en het vakmanschap van de dealers. Ook het vertrouwen van klanten in BMW Motorrad en zijn producten is een belangrijke reden voor het succes.
BMW Motorrad is erop gebrand om dit succes vast te houden en ook in 2019, voor het tiende jaar op rij, marktleider te worden.


Zeven nieuwe modellen.

Maar liefst zeven nieuwe modellen debuteerden in 2018. BMW Motorrad breidde het aanbod in het toursegment uit met de zeer comfortabele BMW K 1600 Grand America. In het midsize scootersegment debuteerde de BMW C 400 X – een dynamisch premiummodel om sneller te kunnen reizen in stedelijk gebied. De nieuwe BMW F 750 GS en BMW F 850 GS betraden het Adventure-middensegment en de BMW R 1250 GS, R 1250 RT en R 1250 GS Adventure zijn voorzien van een nieuw motorblok met ShiftCam technologie. De vernieuwde, sterkere en karaktervolle boxermotor draagt bij aan de kracht en souplesse van deze reis- en toermotoren.


Prijzen 2019 ongewijzigd.

In 2019 moeten de introductie van de nieuwe BMW F 850 GS Adventure, R 1250 R, R 1250 RS, C 400 GT en S 1000 RR de leidende positie van BMW Motorrad in de markt verstevigen. De prijzen van het gehele gamma van BMW Motorrad zijn in Nederland voor 2019 ongewijzigd.

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen