Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Group Nederland superieure relatie met dealers.

Voor derde jaar op rij de beste beoordeling door dealers in BOVAG Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI).

Corporate
·
Bedrijfsawards
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~112,21 KB)
  
Photos(1x, ~9,22 MB)

BMW Group Nederland krijgt voor het derde achtereenvolgende jaar het hoogste cijfer van haar eigen dealers in het BOVAG ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI). In het jaarlijkse onderzoek, dit is de 32ste editie, kunnen honderden Nederlandse dealers hun eigen importeur beoordelen middels 49 stellingen, twee vragen over standards en een rapportcijfer.

Net als in 2016 en 2017 is BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, ook in 2018 door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld: gemiddeld een 8,8. Dat is één tiende hoger dan het jaar ervoor en ruim boven het algemene waarderingscijfer dat op een 6,6 ligt. Van ‘technische ondersteuning’ tot ‘duidelijkheid over de marge- / bonusstructuur’; bij elk van de 49 stellingen scoorde BMW Group Nederland significant hoger dan de andere importeurs. “Ik kan BMW Group Nederland niet anders dan prijzen voor de manier waarop zij met hun dealers omgaan. De dealer is voor BMW/MINI namelijk een échte partner en een verlengstuk, waardoor hun hele keten structureel beter presteert”, aldus Bert de Kroon, voorzitter van BOVAG Autodealers.

De prijsuitreiking aan BMW Group Nederland en haar dealervereniging vond plaats op 27 maart 2019 op het hoofdkantoor van de BOVAG in Bunnik. “We zijn heel trots op deze derde overwinning”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur van BMW Group Nederland. “We leven in tijden van grote veranderingen en juist dan zijn goede, betrouwbare partners nog belangrijker. De toekomst van een premium merk gaat over persoonlijke relaties, daar ben ik van overtuigd. Je moet een relatie met de klant opbouwen en ook dat kunnen onze dealers bijzonder goed. Zij weten jaar op jaar de perfecte balans te vinden tussen klanttevredenheid, volume en winstgevendheid. Mede daarom braken BMW, BMW i en MINI verkooprecords in Nederland en was BMW voor het vierde achtereenvolgende jaar met afstand de winnaar in het premiumsegment.”

Klik hier voor het BOVAG persbericht inclusief de link naar het volledige RODI rapport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW

Geneva, 03.March - 08:15 CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Geneva International Motor Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen