Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Reputatie-onderzoek MT500: BMW Group Nederland nummer één in de categorie ‘Producent Automotive’.

Management Team (MT) onderzoekt jaarlijks hoe het is gesteld met de reputatie van Nederlands grootste bedrijven. Op 27 juni maakte het gezaghebbende managementtijdschrift de resultaten bekend van de 2019-editie van het reputatie-onderzoek: van de 500 bedrijven met de beste reputatie behaalde BMW Group Nederland de eerste plaats in de categorie ‘Producent Automotive’ en de achtste plaats in de gehele ranglijst van 500 bedrijven.

Corporate
·
Bedrijfsawards
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~89,22 KB)

Management Team (MT) onderzoekt jaarlijks hoe het is gesteld met de reputatie van Nederlands grootste bedrijven. Op 27 juni maakte het gezaghebbende managementtijdschrift de resultaten bekend van de 2019-editie van het reputatie-onderzoek: van de 500 bedrijven met de beste reputatie behaalde BMW Group Nederland de eerste plaats in de categorie ‘Producent Automotive’ en de achtste plaats in de gehele ranglijst van 500 bedrijven.

MT doet al 19 jaar reputatieonderzoek onder 33 verschillende sectoren van het bedrijfsleven. Elk jaar wordt beslissers gevraagd om bedrijven in hun eigen en verwante sectoren te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Sinds 2018 is goed werkgeverschap als vierde aspect van reputatie toegevoegd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation. De respondenten waardeerden BMW Group Nederland op al deze aspecten met de maximale score van vijf sterren wat resulteerde in een eerste plaats. Stefanie Wurst, Algemeen Directeur BMW Group Nederland. “We zijn zeer vereerd met de uitkomsten die overeenkomen met andere onafhankelijke onderzoeken. Ze bewijzen dat we op de goede weg zijn. We zijn nu het grootste premiummerk, maar uiteraard wil ik verder groeien. Dat kan dankzij het ijzersterke BMW/MINI dealernetwerk dat haar klanten als geen ander kent en ons uitgebreide portfolio van zowel MINI als BMW modellen, met de MINI Electric en de elektrische BMW iX3 en BMW iNEXT als hoogtepunten binnen de komende 18 maanden.”

Met de merken BMW, BMW i en MINI verkocht BMW Group Nederland in 2018 meer auto's dan ooit tevoren. Daarmee behaalde de dochteronderneming van BMW AG voor het vierde jaar op rij het marktleiderschap. Ook in het eerste halfjaar van 2019 is dit verkoopsucces doorgezet. BMW eindigde wederom met afstand op de eerste plaats in het premium segment.

Hoogste loyaliteitsscore.
“De beste reputatie in onze branche op het onderdeel 'kwaliteit van de uitvoering' is het duidelijkst verbonden met de Nederlandse BMW/MINI dealerorganisatie”, vervolgt Wurst. “Hun inspanningen zorgen voor het hoogste aantal herhalingsaankopen. Ook dat weten we uit onafhankelijk onderzoek. Uit zowel het ‘Nationaal Zakenauto Onderzoek’ als onderzoek van het vakblad Automotive Management blijkt dat ruim driekwart van de Nederlandse BMW-rijders aangeeft dat hun volgende auto weer een BMW wordt.”

Uitslagen MT500 2019.
In de MT500 Special publiceerde MT op 27 juni 2019 de totaallijst van bedrijven met de beste reputatie. In de overall uitslag behaalde BMW Nederland de achtste plaats. In de categorie 'Producent Automotive' eindigde BMW Group Nederland op de eerste plaats.

  1.       BMW Group Nederland

  2.       Mercedes-Benz Nederland

  3.       Apollo Vredestein

  4.       DAF Trucks

  5.       Bosal

  6.       General Motors Nederland

  7.       Inalfa

  8.       Brabant Alucast

  9.       Fiat Chrysler Automobiles

10.       Denso Europe

 

De scores van BMW Group Nederland op de vier aspecten van reputatie:

 

Klantgerichtheid:                    5/5 sterren

Productleiderschap                5/5 sterren

Excellente uitvoering              5/5 sterren

Goed werkgeverschap           5/5 sterren

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen