Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Wijziging in directie BMW Amsterdam.

Per 1 april 2020 zal Vincent Priem, directeur sinds februari 2018, zijn functie overdragen aan Evert de Vries. Evert wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales van BMW Retail Nederland bv, een dochteronderneming van BMW Group Nederland bestaande uit BMW Amsterdam bv. die de merken BMW en MINI vertegenwoordigt.

Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,88 KB)
  
Photos(1x, ~439 KB)

Per 1 april 2020 zal er een wijziging plaatsvinden binnen de directie van BMW Amsterdam.

Vincent Priem, directeur sinds februari 2018, zal zijn functie overdragen aan Evert de Vries. Evert wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales van BMW Retail Nederland bv, een dochteronderneming van BMW Group Nederland bestaande uit BMW Amsterdam bv. die de merken BMW en MINI vertegenwoordigt.

Evert is ruim 27 jaar werkzaam bij BMW Group Nederland, waarvan 12 jaar binnen Aftersales met aanhoudend succes waarbij hij en zijn team record op record vestigden. Evert begon zijn carrière bij BMW Group Nederland als controller. Na de functies Key Account Manager BMW Motorrad en Manager IT bouwde hij bij Afterales voort op een stevig fundament en wist hij samen met zijn team Aftersales verder te professionaliseren, zowel binnen BMW Group Nederland als binnen de dealerorganisatie. Meer dan ooit focussen de Nederlandse BMW en MINI dealers zich ook op Aftersales.

“Aftersales is vitaal voor het rendement van een dealerbedrijf en de ervaring en prestaties van Evert op dit gebied wogen zwaar in zijn benoeming. We hebben het volste vertrouwen dat Evert het succes van Vincent continueert”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland. “Wij zijn Vincent dankbaar voor zijn contributie aan de ontwikkeling van BMW Amsterdam en in het bijzonder voor de groei van MINI en het uitbouwen van de strategische pijlers van BMW, het luxe segment en BMW i. Wij wensen Evert en Vincent veel geluk in hun professionele carrière.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen