Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW kondigt BMW Digital Key Plus met Ultra-Wideband-technologie aan voor de BMW iX.

BMW Digital Key Plus biedt klanten een handig én veilig keyless toegangssysteem.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,45 KB)
  
Photos(2x, ~16,52 MB)

Als één van de pioniers in het gebruik van de smartphone als digitale autosleutel, zet BMW sinds 2018 in op de doorontwikkeling van de BMW Digital Key, die vandaag de dag beschikbaar is voor BMW rijders die gebruik maken van een iPhone. In lijn met dit doel introduceert de premium autofabrikant de BMW Digital Key Plus, een gemakkelijke en veilige manier om de auto te ontgrendelen en te starten, zonder de iPhone uit de tas of broekzak te halen. Deze nieuwste versie van de BMW Digital Key is gebaseerd op Ultra-Wideband (UWB)-technologie, de technologie die onder andere aanwezig is op de U1-chip van de iPhone. De BMW Digital Key Plus wordt voor het eerst gelanceerd met de volledig elektrische BMW iX en wordt beschikbaar voor iPhones.

Ultra-Wideband-technologie voor meer comfort en veiligheid.
De nieuwe, extra functies die beschikbaar zijn met de BMW Digital Key Plus zijn gebaseerd op Ultra-Wideband-technologie. Dit is een digitale radiotechnologie met een klein bereik en een hoge bandbreedte dat wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk nauwkeurige lokalisatie met de grootst mogelijke veiligheid. De precisie van UWB zorgt er ook voor dat relay-attacks, waarbij het radiosignaal wordt gestoord of onderschept, niet mogelijk zijn. Apple en BMW hebben nauw samengewerkt met het Car Connectivity Consortium (CCC) om de Digital Key-specificatie 3.0 voor UWB vast te stellen, waarmee een wereldwijde standaard voor de auto-industrie wordt geboden.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen