Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Fusie BMW Financial Services en Alphabet per 1 januari 2022.

Al geruime tijd werken BMW Financial Services en Alphabet achter de schermen aan een merger om met vereende krachten en toekomstgericht in te kunnen spelen op de veranderende mobiliteitsbehoeften.

Corporate

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 80,65 KB)

Al geruime tijd werken BMW Financial Services en Alphabet achter de schermen aan een merger om met vereende krachten en toekomstgericht in te kunnen spelen op de veranderende mobiliteitsbehoeften. Hoewel de twee bedrijven worden verenigd in één juridische entiteit, met de statutaire naam BMW Financial Services Nederland B.V., blijven de labels BMW Financial Services/MINI Financial Services en Alphabet voortbestaan. Alphabet blijft hierbij alle automerken aanbieden en BMW Financial Services behoudt zijn captive rol.

Met de fusie bundelen de twee partijen hun kennis en expertise en bieden zij de klant perspectief op innovatieve mobiliteitsoplossingen en een breed productportfolio. Met de voorgenomen fusie maakt het bedrijf eveneens bekend dat, Nick Brownrigg (CEO Alphabet UK) zal worden benoemd tot CEO en Jan-Christian Klages, (Head of Strategy and Steering, BMW Group Mobility Services) zal worden aangesteld als CFO. Beide directieleden zullen per 1 januari 2022 in dienst treden, onder voorbehoud van toestemming van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en andere procedurele voorwaarden.

Het nieuwe fusiebedrijf beheert een totaal wagenpark van 130.000 auto’s en is daarmee een top 3 speler in de Nederlandse markt. Er zijn geen veranderingen gepland in de locaties van de kantoren en de specifieke diensten van beide partijen.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen