Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW iX1 verkozen tot ‘Beste Nieuwkomer’ in ‘Zakenauto van het jaar verkiezing’.

Volgens het juryrapport haalt de BMW iX1 beste scores op het gebied van kilometerkostprijs en hij heeft de kans om volgend jaar Zakenauto van het Jaar te worden. “Meer auto heb je niet nodig”, merkte een jurylid op. De iX1 wordt verder omschreven als een ‘Een voltreffer’ en ‘goed gelukte machine’ met verrassend veel binnenruimte.

Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Author.

Andrew Mason
BMW Group

De BMW iX1 is verkozen tot ‘Beste Nieuwkomer’ in de ‘Zakenauto van het jaar verkiezing die op 27 september plaatsvond. Volgens het juryrapport haalt de BMW iX1 beste scores op het gebied van kilometerkostprijs en hij heeft de kans om volgend jaar Zakenauto van het Jaar te worden. “Meer auto heb je niet nodig”, merkte een jurylid op. De iX1 wordt verder omschreven als een ‘Een voltreffer’ en ‘goed gelukte machine’ met verrassend veel binnenruimte. De jury vindt het bovendien opvallend dat “modellen die niet als pure EV (de ix1 is de elektrische versie van de x1) zijn ontwikkeld toch zo goed scoren. BMW laat zien dat ze elektrisch rijden onder de knie hebben.”

Anne Brons, CEO BMW Group Nederland is trots op de onderscheiding: “Een uitstekende restwaarde in de calculaties en een korte levertijd maken de BMW iX1 geliefd in de zakelijke markt – nu bestellen is nog dit jaar rijden. De iX1 is de best ge-orderde BMW na de i4, de ‘Beste nieuwkomer’ van vorig jaar. We verwachten bovendien dat met de komst van een nieuwe instapversie, de iX1 eDrive20, met een lagere vanafprijs en een nog betere range, het succes alleen maar verder toeneemt. Dank aan de jury voor hun oordeel, aan mijn collega’s Bart Verhoef en Ton de Rooy en hun Sales en Corporate Sales teams en natuurlijk ook veel dank aan onze uitstekende dealerorganisatie die het beste weet te halen uit een mooi instrument als de iX1.”

In 2030 zal de helft van alle verkochte BMW Group modellen wereldwijd volledig elektrisch zijn. Aan deze ambitie levert de iX1 een grote bijdrage, aangezien de klant nu in elk segment uit een volledig elektrische BMW kan kiezen. Mede dankzij de iX1 is de verwachting dat het aandeel van 50% volledig elektrische verkoop in Nederland al een stuk eerder wordt gehaald dan in 2030.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Change Search Settings.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Spaans
 • Taal
 • Amerikaans-Engels
 • Arabisch
 • Brits-Engels
 • Chinees (vereenvoudigd)
 • Diverse talen
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Italiaans
 • Koreaans
 • Nederlands
 • Russisch
 • Spaans
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen