Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Smart Driving România continuă tradiția Winter Games și în 2016

Smart Driving România, alături de BMW APAN Motors, dealer autorizat al mărcii bavareze, a continuat tradiția Winter Games și în 2016, reușind să ofere participanților un nivel de adrenalină intens și emoții motorizate, atât la volanul modelelor BMW sau al carturilor, cât și la ghidonul snowmobilelor.

APAN Motors
·
Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~16,68 KB)
  
Photos(22x, ~128,57 MB)

Sibiu, 2 februarie 2016. Smart Driving România, alături de BMW APAN Motors, dealer autorizat al mărcii bavareze, a continuat tradiția Winter Games și în 2016, reușind să ofere participanților un nivel de adrenalină intens și emoții motorizate, atât la volanul modelelor BMW sau al carturilor, cât și la ghidonul snowmobilelor.

Evenimentul a debutat la înălțime, pe suprafața înghețată a lacului Bâlea unde participanții au avut ocazia de a se relaxa cu jocuri de iarnă, dar și de a trăi experiența inedită a unei nopți petrecute în Hotelul de Gheață. Ziua de sâmbătă a început la ghidonul snowmobilelor, activitate care a avut rolul de a face încălzirea pentru restul modulelor motorizate pregătite de Smart Driving România, alături de BMW APAN Motors și BMW România.

BMW xDrive Experience, o ocazie de a descoperi capacitățile off-road ale modelelor BMW

Ziua de sâmbătă a continuat cu sesiuni de test-drive în teren accidentat la volanul modelelor din familia BMW X. Printre automobilele puse la dispoziție de BMW România și BMW APAN Motors s-au numărat X1, X3, X4 și X5, fiecare dintre ele fiind echipat cu sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive, dar și cu transmisia automată Steptronic. Cu o lungime de aproximativ 15 kilometri, traseul pe care participanții l-au urmat a fost ales de echipa Smart Driving România și a oferit un mix între porțiuni de drum forestier acoperit cu noroi și zăpadă, dar și porțiuni tehnice care au scos la iveală abilitățile sistemului xDrive și ale modelelor BMW din gama X. Participanții au putut testa sistemul Hill Descent Control și au putut coborî pante acoperite cu zăpadă în deplin control și siguranță. De asemenea, configurația speciala xDrive, cu posibilitatea de a concentra 100% din cuplul motor pe puntea spate, a permis un stil de condus deosebit de sportiv pe zăpadă și efectuarea de drapaje controlate cu modelele din gama X.

BMW Seria 2 Coupé 228i simulează o etapă de viteză în coastă

Următorul modul s-a adresat celor interesați de sportivitatea modelelor BMW și de plăcerea de a conduce un coupé dinamic pe o porțiune de drum închis, având drept co-piloți instructorii Smart Driving România. BMW Seria 2 Coupe 228i are sub capotă un motor de 2,0 litri ce beneficiază de tehnologia BMW TwinPower Turbo și care dezvoltă 245 de cai-putere la 5.500 de rotații pe minut și un cuplu motor maxim de 350 Nm disponibil între 1.250 și 4.800 de rotații pe minut. Fiecare dintre cele trei modele BMW Seria 2 Coupé 228i este echipat cu transmisia automată Steptronic, astfel că sprintul 0-100 km/h durează 5,7 secunde, în timp ce viteza maximă este 250 km/h. Traseul ales pentru desfășurarea acestui modul a îmbinat secțiuni virajate cu porțiuni de viteză, astfel că participanții la evenimentul Winter Games 2016 au avut posibilitatea de a se familiariza cu potențialul modelului Seria 2 Coupé 228i, dar și cu un stil de pilotaj sportiv, în condiții de maximă siguranță. Instructorii Smart Driving România au jucat rolul de co-piloți, ghidând fiecare participant în parcurgerea traseului și oferind informații prețioase despre poziția corectă la volan, despre stilul de abordare al virajelor, precum și despre alegerea trasei ideale.

Karting pe gheață pentru o experiență completă

Seara de sâmbătă a culminat cu o surpriză pentru participanții la Winter Games 2016. Carturile Smart Driving România au fost duse pe unul dintre patinoarele din Sibiu. Sub lumina proiectoarelor de nocturnă, participanții au pilotat carturile pe gheață și au descoperit astfel bazele tehnicilor de derapaj controlat sub îndrumarea instructorilor Smart Driving România. Deși propulsate de motoare cu doar nouă cai-putere, carturile echipate cu anvelope special pregătite, au reușit să ridice pulsurile participanților și să pună punct unei zile încărcate, dar extrem de interesante și marcate de experiențe unice, alături de modelele BMW.

Winter Games 2016, un eveniment organizat de Smart Driving România în parteneriat cu BMW APAN Motors și BMW România, s-a încheiat cu premierea tuturor participanților, în cadrul Palatului Brukental din Avrig. "Winter Games este o oportunitate de a oferi clienților și pasionaților BMW o experiență unică în România, care îmbină sesiuni de test-drive cu activități conexe, pentru relaxare. Ne ghidăm după conceptul «Smart Driving» în toate modulele motorizate pe care le desfășurăm și încercăm să îmbogățim experiența cu locații și activități inedite, așa cum au fost în acest an lacul Bâlea și sesiunile de echitație", spune Andreea Fogliazza, mangerul Smart Driving România.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare