Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW sărbătoreşte centenarul cu Festivalul BMW între 9 şi 11 septembrie 2016 – Claudiu David unul din protagoniştii evenimentului

Spectacol Centenar cu artişti internaţionali de prestigiu; eveniment de trei zile în Parcul Olimpic din München; pioltul român Claudiu David prezent într-o demonstraţie de drift

Centenar
·
Evenimente automobile de epocă
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 133,9 KB)
  
Photos(4x, 199,71 MB)
 • Spectacol Centenar cu artişti internaţionali de prestigiu;
 • Eveniment de trei zile în Parcul Olimpic din München;
 • Pilotul român Claudiu David prezent într-o demonstraţie de drift

Bucureşti/München. La 7 martie 2016 - 100 de ani de la momentul în care ceea ce cunoaşte drept BMW AG a fost înregistrată pentru prima dată în Registrul Comerţului -, BMW Group a lansat sărbătorirea centenarului. Desfăşurat sub motto-ul THE NEXT 100 YEARS, un program unic de evenimente centenare este pregătit să se deruleze pe mapamond, un punct de atracţie special fiind Festivalul BMW şi Festivalul Nocturn BMW, care au loc în perioada 9-11 septembrie 2016 la München. Mii de vizitatori din Germania şi din lumea întreagă sunt aşteptaţi la evenimentul care va fi găzduit de Parcul Olimpic din München, în apropiere de locul de naştere al companiei. Locaţiile vor include Stadionul Olimpic, parcarea acestuia şi Olympiahalle, precum şi BMW Welt şi Muzeul BMW.

Festivalul BMW - programul de zi
Între 9 şi 11 septembrie 2016, trei zile de evenimente în Parcul Olimpic din München vor prezenta marca BMW alături de subbrandurile sale BMW M şi BMW i, BMW Motorrad şi BMW Lifestyle. Pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, showul va oferi vizitatorilor şansa de a experimenta marca BMW şi produsele sale - din trecut, din prezent şi din viitor.

Într-o prezentare unică a mărcii, oaspeţii din lumea întreagă - inclusiv peste 2.000 de membri BMW Club de pretutindeni - vor experimenta la maximum emoţia şi fascinaţia BMW. Vor fi prezente aproximativ 300 de automobile clasice şi actuale. Programul de zi va oferi ceva potrivit pentru toate vârstele şi gusturile şi va include o multitudine de surprize.

Unul din proiectele inedite va fi o demonstraţie de drift din care va face parte şi pilotul român Claudiu David. Acesta este unul din membrii consacraţi ai echipei de traineri internaţionali BMW Driving Experince şi a fost implicat în mai multe proiecte locale şi internaţionale ale mărcii, aşa cum a fost participarea la evenimentul internaţional de prezentare BMW M3/M4 sau BMW X5 M/ BMW X6 M. Una din cele mai spectaculoase demonstraţii realizate de Claudiu pentru BMW, a fost drift-ul tandem cu Chris Pfeiffer, campionatul mondial de stunt bike, realizat în vara anului trecut în cadrul BMW Fest România.

Accesul la programul de zi al Festivalului BMW este gratuit.

 

Festivalul Nocturn BMW
În zilele de 9 şi 10 septembrie 2016, Festivalul Nocturn BMW de pe Stadionul Olimpic din München va prezenta povestea de succes a mărcii BMW şi va sărbători cei 100 de ani care urmează. Gazda centenarului va fi personalitatea germană de televiziune şi radio Thomas Gottschalk, care va delecta audienţa cu o prezentând o serie de celebrităţi şi automobile şi motociclete legendare. De asemenea, vor fi numeroase puncte de atracţie muzicale, de la muzică clasică la pop, graţie numeroşilor artişti şi grupuri de renume internaţional, printre care se numără Orchestra Filarmonică din München, Eva Lind, Peter Kraus, Lena, Simply Red şi Sunrise Avenue.

Pachetul va fi completat de o serie de performanţe captivante, precum faimoasa "Red Bull Flying Bach" a campionilor mondiali de breakdance Flying Steps.

Biletele pentru Festivalul Nocturn BMW, pentru zilele de 9 sau 10 septembrie, sunt disponibile la www.bmw-festival.com sau la München Ticket. Programul spectacolului este identic în cele două serie.

De asemenea, website-ul oferă cele mai noi informaţii despre programul Festivalului BMW Festival şi cel al Festivalului Nocturn BMW.

 

Festivalul Nocturn BMW şi Festivalul BMW - pe scurt:

Festivalul Nocturn BMW:

 • Biletele se comercializează la bmw-festival.com sau la München Ticket
 • Spectacol muzical alert cu personalităţi de renume
 • Eveniment pe 9 şi 10 septembrie 2016
 • Programul spectacolului: identic în cele două serie
 • Locaţie: Stadionul Olimpic din München
 • Deschiderea porţilor la ora 17.00
 • Spectacolul începe la ora 19.30
 • Spectacolul se încheie la ora 22.30

 

Festivalul BMW - evenimentele de zi:

 • Intrare liberă
 • 3 zile de entertainment variat în Parcul Olimpic
 • Puncte de atracţie:
 • BMW VISION NEXT 100 prezentat la Expoziţia Viitorului de la BMW Welt
 • Fotografie de Familie: cea mai recentă gamă de modele BMW va fi pe scenă
 • BMW Clubs din întreaga lume îşi prezintă cele mai valoroase automobile în parcarea Stadionului Olimpic
 • Drifting live şi taxi rides pe Stadionul Olimpic
 • Zone de experienţă captivantă
  • Orar (poate suferi modificări):
 • Vineri 9 septembrie: 12.00 - 19.00
 • Sâmbătă 10 septembrie: 10.00 - 19.00
 • Duminică 11 septembrie: 10.00 - 19.00

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare