Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Juniorii BMW Motorsport au testat BMW M6 GT3 la Oschersleben

Pregătirile pentru începutul sezonului ADAC GT Masters, a cărui primă etapă va avea loc la 15-17 aprilie la Oschersleben (Germania), au intrat în faza finală odată cu testul oficial organizat pe Motorsport Arena. Juniorii BMW Motorsport, Jesse Krohn (Finlanda) şi Louis Delétraz (Elveţia), au profitat de această ocazie pentru a realiza cele mai importante setări ale noului BMW M6 GT3 cu echipa Schubert Motorsport. Aceasta a fost şi prima apariţie pe circuit a Junior Car în designul special şi prima ocazie în care modelul de concurs a fost comparat cu concurenţa puternică. 34 de maşini GT se vor afla pe grilă pentru primele două curse.

Automotive
·
Junior Programme
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~56,26 KB)
  
Photos(9x, ~11,67 MB)

Bucureşti/München, 7 aprilie 2016. Pregătirile pentru începutul sezonului ADAC GT Masters, a cărui primă etapă va avea loc la 15-17 aprilie la Oschersleben (Germania), au intrat în faza finală odată cu testul oficial organizat pe Motorsport Arena. Juniorii BMW Motorsport, Jesse Krohn (Finlanda) şi Louis Delétraz (Elveţia), au profitat de această ocazie pentru a realiza cele mai importante setări ale noului BMW M6 GT3 cu echipa Schubert Motorsport. Aceasta a fost şi prima apariţie pe circuit a Junior Car în designul special şi prima ocazie în care modelul de concurs a fost comparat cu concurenţa puternică. 34 de maşini GT se vor afla pe grilă pentru primele două curse.

Peste câteva zile, Krohn va reveni la Oschersleben pentru a concura în primele două curse ale sezonului alături de pilotul BMW în DTM Martin Tomczyk (Germania). Tomczyk va fi prezent pentru a-şi împărtăşi experienţa vastă în calitate de coechipier şi mentor. Delétraz îşi va face debutul în BMW M6 GT3 în cel de-al doilea week-end de cursă al ADAC GT Masters, la Sachsenring (Germania, 29 aprilie-1 mai), când cei doi juniori BMW Motorsport vor împărţi cockpitul Junior Car pentru prima dată.

Jesse Krohn: "Datorită apariţiilor mele în America de Nord şi în VLN, am acumulat deja câţiva kilometri cu BMW M6 GT3. Acest lucru a fost benefic pentru mine pe parcursul pregătirilor pentru începutul sezonului din ADAC GT Masters. Maşina este nouă şi are mult potenţial. Acum ţine de noi, piloţii şi echipa, de a profit de acest potenţial şi de a găsi setarea potrivită pentru fiecare circuit. Experienţa lui Martin Tomczyk ne va fi de mare folos în această privinţă. Aştept cu nerăbdare prima cursă a sezonului în BMW M6 GT3 Junior Car şi al său design fantastic. Va trebui să-mi schimb abordarea din curse de anduranţă în cele de sprint, dar sunt sigur că ne vom distra la maximum într-un pluton competiţional de înaltă calitate."

Louis Delétraz: "Multe sunt încă noi pentru mine, mai ales că fac trecerea de la monoposturi, în care mi-am petrecut cel mai mult timp, la BMW M6 GT3. Încă am multe de învăţat, dar băieţii de la Schubert Motorsport mă ajută enorm şi văd îmbunătăţiri cu fiecare tur parcurs. Acest lucru se vede şi în timpii pe tur. Îmi place designul BMW M6 GT3 Junior Car şi abia aştept să urc pentru prima dată în cockpit pentru o cursă, la Sachsenring. Teste sunt foarte importante pentru mine. Cu toate acestea, ca pilot de curse, adevărata adrenalină o resimţi atunci când eşti pe grila de start şi vine momentul să intri cu adevărat în business."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare