Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorsport News - Numărul 01/16

Ultimele pregătiri pentru începerea sezonului ADAC GT Masters - Primele podiumuri pentru BMW M6 GT3 în Italia şi Japonia

Newsletter
·
Automotive

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,05 KB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de United SportsCar Championship sau de nenumăratele campionate regionale: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

ADAC GT Masters: Jesse Krohn şi Martin Tomczyk în acţiune la deschiderea stagiunii
Numărătoarea inversă a început pentru startul sezonului 2016 din ADAC GT Masters: săptămâna trecută, cei doi juniori BMW Motorsport, Jesse Krohn (Finlanda) şi Louis Delétraz (Elveţia), au avut ocazia de a testa noul BMW M6 GT3 la Oschersleben înainte de cursa de deschidere care va avea loc pe acelaşi circuit. Krohn şi Delétraz vor participa împreună cu BMW M6 GT3 Junior Car la patru week-enduri de cursă din acest sezon. Premiera lor va avea loc la cel de-al doilea week-end de cursă a anului, la Sachsenring (Germania). Pilot în DTM, Martin Tomczyk (Germania) va fi coechipierul lui Krohn la etapa de deschidere de la Oschersleben. Experimentatul german va fi prezent pentru a oferit sfaturi preţioase, precum şi pentru a împărţi misiunea de pilotaj. Prin aceasta, Tomczyk îşi va aduce aminte de propria lui experienţă ca junior BMW.

Blancpain GT Series Sprint Cup: început de sezon de succes pentru Rowe Racing
Echipa Rowe Racing a avut parte de un start de sezon aproape perfect în Blancpain GT Series Sprint Cup de la Misano (Italia). Philipp Eng (Austria) şi Alexander Sims (Marea Britanie) a luat startul în manşa de calificare de sâmbătă de pe locul al 30-lea, dar au realizat o revenire impresionantă în condiţii dificile, încheind pe locul al doilea. Această clasare a reprezentat primul podium pentru BMW M6 GT3 în Europe. Eng şi Sims au revenit pe podium şi după cursa principală de duminică după-amiază: de data aceasta pe poziţia a treia. Nick Catsburg (Olanda) şi Stef Dusseldorp (Olanda) au încheiat pe locul al zecele în prima cursă, respectiv pe al 29-lea în cea de-a doua - ei au pilotat cel de-al doilea BMW M6 GT3 înscris de Rowe Racing. Asemenea celor două maşini Rowe Racing, un alt BMW M6 GT3 a fost în acţiune pentru echipa belgiană Boutsen Ginion Racing în categoria Pro-Am. Pilotul amator Matias Henkola (Finlanda) a primit susţinere din partea pilotului oficial BMW Maxime Martin (Belgia), care a călătorit direct la Misano de la testul DTM ce a avut loc la Hockenheim (Germania). Cei doi piloţi au reuşit o performanţă remarcabilă în cursa de calificare, când s-au clasat pe poziţia a doua la categoria Pro-Am. Cei doi au încheiat pe locul al treilea al clasei lor în cursa de duminică. Martin a fost într-o stare pozitivă la finalul week-endului: "Din păcate, ne-am răsucit la start, dar locul al treilea la categoria Pro-Am este chiar bine. A fost o premieră pentru echipă şi pentru coechipierul meu Matias. Per total, a fost un week-end pozitiv". Anul acesta, Blancpain GT Series Sprint Cup constă din cinci etape. Următoarea cursă are loc la Brands Hatch (Marea Britanie), la 7 şi 8 mai.

Campionatul Super GT al Japoniei: locul al treilea pentru BMW Team Studie la deschiderea sezonului de la Okayama
Început de sezon cu succes pentru BMW Team Studie: primul week-end de cursă din ediţia 2016 a campionatului Super GT al Japoniei, care s-a desfăşurat pe Okayama International Circuit (Japonia), a adus echipei japoneze o clasare pe podium la categoria GT300. Acesta a fost primul podium pentru noul BMW M6 GT3 în Asia. Porniţi de pe locul al treilea la grilei, pilotul oficial BMW Jörg Müller (Germania) şi coechipierul său Seiji Ara (Japonia) s-a menţinut în lupta pentru un loc pe podium pe întreaga durată a cursei, iar în final au trecut linia de sosire pe poziţia a treia. Cel de-al doilea BMW M6 GT3, înscris de Autobacs Racing Team Aguri şi pilotat de japonezii Shinichi Takagi şi Takashi Kobayashi, a sosit al şaptelea. Etapa a doua a campionatului Super GT al Japoniei are loc la Fuji (Japonia), la 3 mai.

Maratonul de la Roma: pilotul oficial BMW Alessandro Zanardi a câştigat maratonul de la Roma
Pilotul oficial şi ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi (Italia) a reuşit un început de succes în sezonul 2016 de paraciclism. Duminică, el a participat la Maratonul de la Roma (Italia) - a sărbătorit a cincea victorie la această competiţie. Zanardi a parcurs cei 42 de kilometri ai traseului, care a străbătut centrul istoric al capitalei Italiei, la comenzile handcycle în 1h09:15. Prin aceasta, el şi-a îmbunătăţit propriul record al traseului, stabilit în 2012, cu două minute şi jumătate. "A fost o cursă fantastică într-un loc magic precum Roma. Astăzi am fost foarte rapid", a spus el după sosire. În 2016, Zanardi se concentrează exclusiv pe competiţiile de paraciclism.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare