Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Integrare GoPro pentru aplicaţia BMW M Laptimer

Două dintre aplicaţiile favorite ale pasionaţilor BMW se unesc pentru a o feri o modalitate fără egal de captare şi împărtăşire a experienţei pe circuit

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,58 KB)
  
Photos(4x, ~13,08 MB)
  
Videos(1x, ~147,64 MB)

Bucureşti/Mountain View. BMW Group Technology Office USA şi GoPro au anunţat că, de la începutul verii 2016, aplicaţia BMW M Laptimer, o aplicaţie integrată ce se numără printre favoritele pasionaţilor de pilotaj, va include şi capacitatea de a control a unei camere GoPro printr-un dispozitiv iOS, utilizându-se controlerul iDrive revoluţionar al modelelor BMW şi monitorul high-resolution. Prin această îmbunătăţire, atunci când se foloseşte BMW M Laptimer, se realizează simultan o filmare cu camera GoPro conectată. Pe lângă videoclipul stocat în camera GoPro, o versiune low-res este salvată în telefon astfel încât să poată fi vizualizată alături de harta din aplicaţia BMW M Laptimer.

"Integrările aplicaţiilor BMW M Laptimer şi GoPro s-au dovedit a fi extrem de populare în rândul pasionaţilor de pilotaj. Faţă de momentul în care am lansat prima integrare în automobil a unei camere GoPro, combinarea acelei integrări cu BMW M Laptimer pare a fi următorul pas firesc pentru o îmbunătăţire reală a experienţei de condus pe circuit", a declarat Christian Schmid, inginer-şef de dezvoltare la BMW Group Technology Office USA. "Aceasta ne permite să oferim conducătorilor BMW posibilitatea de a capta şi de a împărtăşi, într-un mod sigur, experienţa lor pe circuit."

Din vara anului 2016, noua versiune a aplicaţiei BMW M Laptimer ca include integrarea GoPro. Când este lansată aplicaţie M Laptimer în sistemul iDrive, o pagină GoPro va apărea în meniu. Accesarea acelei pagini va face ca funcţiile GoPro specifice să fie disponibile pe ecranul BMW iDrive:

  • Numele camerei conectate, pentru a asigura că este controlată camera dorită.
  • Previzualizare live a imaginii, pentru ajustarea unghiului camerei controlate. (când automobilul este parcat)
  • Puterea semnalului WiFi şi nivelul de încărcare a bateriei.
  • Acces la butonul de alimentare al camerei pentru conservarea bateriei când dispozitivul nu este utilizat.

Butonul de înregistrare BMW M Laptimer va porini şi înregistrarea camerei GoPro. Butonul Stop opreşte simultan înregistrarea BMW M Laptimer şi a camerei GoPro.

Pentru redare în cadrul BMW M Laptimer, utilizatorii vor vedea un submeniu "GoPro" nou. Accesarea acelui submeniu va permite ca versiune low-res a videoclipului să fie redată pe telefon sub imaginea hărţii. Butoanele de control al redării, precum pause/play, scrubbing şi timpul de redare, sunt afişate deasupra imaginii video.

"Când a început în 2014, colaborarea între GoPro şi BMW a stabilit un nou standard pe piaţă", a spus Adam Silver, director pentru parteneriate strategice de produs la GoPro. "De atunci BMW a continuat să inoveze, demonstrând pasiunea pentru crearea unei experienţe de ultimă oră a utilizatorului pentru a permite conducătorilor să capteze şi să împărtăşească experienţa lor de condus."

BMW M Laptimer
Destinat exclusiv utilizării în regim off-road, aplicaţia BMW M Laptimer înregistrează datele de la reţeaua de bord a automobilului echipat cu BMW Apps şi de la receptorul GPS pentru a crea o sesiune de circuit comparativă şi pentru a oferi informaţii esenţiale de performanţe. Generează hărţi ale circuitului şi captează dale esenţiale de condus, inclusiv viteza maximă, numărul de tururi, cel mai bun timp pe un tur şi temperatura ambientală. Informaţiile sunt prezentate pe ecranul fişei de punctaj, atunci când auto mobilul nu mai este în mişcare.

BMW M Laptimer oferă reprezentări vizuale deosebite ale acceleraţiei, vitezei, frânării, unghiului direcţiei, turaţiei motorului, nivelului de combustibil şi forţei g. Utilizatorii pot mări/micşora cu uşurinţă şi pot derula înapoi/înainte prin înregistrări. BMW M Laptimer ca calcula în mod automat tururile şi timpii pentru utilizator fără a fi necesară preinstalarea datelor hărţii circuitului. BMW M Laptimer poate fi utilizată ca ajutor în antrenament pentru a deveni un pilot mai rapid şi mai sigur.

Aplicaţia poate fi utilizată pe aproape orice circuit închis, inclusiv pe BMW Performance Center din Spartanburg (Carolina de Sud) şi BMW Performance Center West din Thermal (California).

Un mod Comparare oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea, în timp real, evoluţii individuale sau în paralel. Utilizatorii pot alege propriile tururi sau le pot compara cu un tur trimis de un alt conducător BMW. De asemenea, utilizatorii pot împărtăşi rezultatele de pe circuit cu prietenii pentru a compara datele. Suplimentar, utilizatorii îşi pot posta rezultatele prin integrarea cu social media, inclusiv cu Facebook şi Twitter.

Conectivitatea GoPro pentru BMW
Această conectivitate revoluţionară este concepută special pentru a reduce distragerea atenţiei conducătorului auto şi pentru a îmbunătăţi calităţile pentru care "The Ultimate Driving Machine" şi GoPro sunt renumite. Pe lângă încadrarea imaginii cu ajutorul ecranului central BMW, utilizatorii pot alege rapid unul dintre cele şase moduri presetate ale camerei: Leisure Drive Facing Out, Night Driving, Sport Drive Facing Out, Drive Camera Facing In, Winding Road Time-lapse şi Straight Road Time-lapse. Funcţia RECORD a camerei pot fi pornită şi oprită de către conducător în funcţie de dorinţa acestuia, iar indicatorii vitali de stare ai camerei sunt afişaţi, inclusiv timpul de înregistrare scurs, durata de viaţă a bateriei şi puterea semnalului Wi-Fi. De asemenea, între două înregistrări, utilizatorul poate comuta camera în modul SLEEP pentru a prelungi durata de viaţă a acumulatorului.

Automobilul utilizatorului trebuie să fie echipat cu BMW Apps. Apoi, camera GoPro echipată cu Wi-Fi a utilizatorului (HERO3 şi mai nouă) comunică cu aplicaţia GoPro instalată pe smartphone-ul iPhone 4S sau mai nou al utilizatorului, care trebuie conectat la automobil fie prin cablul iPhone USB, fie prin adaptorul snap-in pentru iPhone din gama de accesorii BMW. Conducătorul va accesa aplicaţia prin meniul BMW ConnectedDrive, care este afişat pe monitorul central de mari dimensiuni (de până la 10,2 ţoli, în funcţie de model).

BMW Group Technology Office USA a conceput meniul de operare de la bord pentru a simplifica operarea camerei şi pentru a profita la maximum de avantajele mediului integrat. Alegerea meniului apare în partea stângă a ecranului, iar câmpul real de vizualizare al camerei este afişat aproape în timp real în timp ce automobilul staţionează.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare