Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi a sărbătorit două noi victorii în Cupa Mondială UCI de Paraciclism de la Ostende

A fost un week-end de succes la Ostende pentru ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi (Italia). Oraşul belgian a găzduit Cupa Mondială UCI de Paraciclism pe şosea, ceea ce a reprezentat primul concurs major de paraciclism al lui Zanardi din acest sezon. Sportivul în vârstă de 49de ani a părăsit Belgia cu două victorii în cursa de fond pe şosea şi în cea de ştafetă, precum şi cu locul al doilea în proba de contratimp.

More Sports
·
BMW Ambassadors
·
Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Altele
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63,7 KB)
  
Photos(4x, ~11,9 MB)

Bucureşti/Ostende, 24 mai 2016. A fost un week-end de succes la Ostende pentru ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi (Italia). Oraşul belgian a găzduit Cupa Mondială UCI de Paraciclism pe şosea, ceea ce a reprezentat primul concurs major de paraciclism al lui Zanardi din acest sezon. Sportivul în vârstă de 49de ani a părăsit Belgia cu două victorii în cursa de fond pe şosea şi în cea de ştafetă, precum şi cu locul al doilea în proba de contratimp.

În competiţia de contratimp de la clasa H5, concurs ce a avut loc vineri, sportivii au parcurs două tururi ale circuitului cu o lungime de 8,3 kilometri. Zanardi a stabilit al doilea cel mai bun timp, în urma câştigătorului Jetze Plat (Olanda). Cursa de fond de sâmbătă, disputată pe parcursul a şapte tururi, s-a dovedit a fi un adevărat thriller. În partea finală, patru sportivi şi-au disputat victoria. Într-un sprint palpitant, Zanardi a fost cel care şi-a asigurat victoria. A treia şi ultima competiţie a fost ştafeta de duminică, care a înregistrat o victorie categorică a Italiei, echipă formată din Zanardi, Paolo Cecchetto (Italia) şi Francesca Porcellato (Italia).

"Dacă ar fi să fac un rezumat al week-endului, acesta ar fi: excelent. Pentru că, sincer vorbind, uneori este bine să ţi se amintească faptul că nu concurezi singur. Ostende a fost un concurs important, pentru că a fost singura oportunitate de a mă confrunta cu adversarii direcţi înainte de Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Iar Jetze Plat a arătat că este un adversar redutabil", a declarat Zanardi. "A terminat contratimpul cu un avans de 13 secunde faţă de mine. Apoi am câştigat cursa de fond, pentru că am fost mai inteligent decât el. A fost o cursă nebunească, cu un sprint foarte lung şi spectaculos spre sosire. Am trecut linia de sosire cu o viteză de 61,7 km/h, iar acest lucru arată cât de intens a fost sprintul. Pe de-o parte, forma lui Jetze este ceva care să mă îngrijoreze pentru că el are 25 de ani, iar eu am aproape 50 de ani, iar de acum până în septembrie îi va fi mai uşor să îmbunătăţească şi mai mult decât îmi va fi mie. Dar, pe de altă parte, trebuie să recunosc că obţinerea locului secund la contratimp m-a bucurat mai mult decât o nouă victorie. Este foarte interesant să ai un adversar atât de puternic cum este el, un tip de treabă şi un sportiv de top. Sunt foarte motivat pentru a demonstra la Rio că sunt bine pregătit."

Acum, Zanardi va folosi următoarele zile pentru a se recupera, iar de săptămâna viitoare va reîncepe programul intensiv de pregătire.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare