Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW X1 primeşte "Top Safety Pick+" din partea IIHS

Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS) a desemnat noul BMW X1 ca fiind "Top Safety Pick+" - cel mai înalt calificativ al instituţiei. Pentru a obţine acest rezultat un automobil trebuie să primească un calificativ "good", cel mai înalt dat de institut, la toate cele cinci teste de impact şi să dispună de un sistem de prevenire a impacturilor frontale care primeşte un calificativ avansat sau superior.x

F48
·
X1
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,46 KB)
  
Photos(1x, ~5,28 MB)

Bucureşti. Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS) a desemnat noul BMW X1 ca fiind "Top Safety Pick+" - cel mai înalt calificativ al instituţiei. Pentru a obţine acest rezultat un automobil trebuie să primească un calificativ "good", cel mai înalt dat de institut, la toate cele cinci teste de impact şi să dispună de un sistem de prevenire a impacturilor frontale care primeşte un calificativ avansat sau superior.

Asemenea predecesorului său, noul BMW X1 a primit evaluare bună testele de impact frontal moderat, laterale, rezistenţă a acoperişului şi protecţie a capului. Noul design al caroseriei şi structurii BMW X1 a îmbunătăţit performanţa în testul de impact frontal redus, aducând un calificativ "good". Per total, noul BMW X1 este mai înalt cu 4,32 cm, mai lat cu 2,29 cm, iar lungimea a scăzut cu 2,8 cm.

Sistemul de prevenire a impactului frontal - disponibil ca noutate la BMW X1 - a adus un calificativ avansat din partea IIHS. În testele pe circuit, la 19,3 km/h, viteza de impact a fost redusă, în medie, cu 16,1 km/h. La testul efectuat la 40,23 km/h, viteza de impact a fost redusă cu 11,26 km/h. Sistemul include o componentă de avertizare în caz de coliziune în faţă, care îndeplineşte criteriile Administraţiei Naţionale de Siguranţă a Traficului pe Autostrăzi.

De asemenea, BMW X1 dispune de un nivel înalt al dotărilor standard de siguranţă, inclusiv BMW Assist eCall, BMW TeleService, Dynamic Stability Control (controlul dinamic al stabilităţii), Brake Dry Assist (asistare în uscarea frânelor), Cornering Brake Control (controlul frânării în viraje) şi Dynamic Traction Control (controlul dinamic al tracţiunii). Sunt disponibile şi dotări opţionale precum Lane Departure Warning (avertizare la părăsirea benzii), Frontal Collision Warning (avertizare la coliziune frontală), care include Pedestrian Warning (avertizare la pietoni) şi City Collision Mitigation (atenuare a coliziunii în oraş).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare