Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică în Scoop

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Scoop Technologies, Inc., creatorul aplicaţiei mobile de carpooling "Scoop". De la lansarea în august 2015, navetiştii Scoop au efectuat peste 40.000 de călătorii, care au totalizat aproape 804.000 de kilometri în contul conducătorilor. Lansată iniţial în Pleasanton (California), Scoop operează acum navete în San Francisco, Palo Alto, Sunnyvale şi partea de nord din San Jose.

BMW i
·
Brands
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~78,27 KB)

Bucureşti/New York. BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Scoop Technologies, Inc., creatorul aplicaţiei mobile de carpooling "Scoop". De la lansarea în august 2015, navetiştii Scoop au efectuat peste 40.000 de călătorii, care au totalizat aproape 804.000 de kilometri în contul conducătorilor. Lansată iniţial în Pleasanton (California), Scoop operează acum navete în San Francisco, Palo Alto, Sunnyvale şi partea de nord din San Jose.

 

Printre partenerii Scoop se numără angajatori importanţi, centre de birouri şi autorităţi locale, care oferă angajaţilor o soluţie de transport accesibilă şi eficientă. Lista angajatorilor din reţeaua Scoop include unele dintre cele mai mari companii din Bay Area precum Cisco, Microsoft, Salesforce, Workday, Airbnb, Tesla, Sandisk şi multe altele. Partenerii Scoop au peste 200.000 de navetişti în Bay Area.

 

Aplicaţia Scoop conectează automat colegii şi vecinii care locuiesc în acelaşi cartier şi care călătoresc în aceeaşi zonă de lucru. Navetiştii selectează fiecare călătorie şi aleg cum vor să călătorească, pe motocicletă sau cu automobilul. Algoritmul Scoop introduce aceste alegeri într-o bază de date cu automobilele vecinilor şi ale colegilor pentru a oferi cea mai eficientă navetă.

 

"Oferta de carpooling a Scoop este un mare ajutor pentru problemele de trafic urban şi parcare din oraşe, dar permite şi angajatorilor să găsească şi să susţină soluţii sustenabile de transport pentru angajaţii lor. Prin această investiţie, BMW Mobility Services şi Scoop ar putea oferi o soluţie practică de carpooling pentru o problemă cu care se confruntă oraşele, începând de aici, din SUA", a declarat Ulrich Quay, directorul BMW i Ventures. 

"Misiunea Scoop este de a reduce impactul pe care traficul îl are asupra vieţilor noastre", a declarat Rob Sadow, director executiv al Scoop. "Pentru cei mai mulţi angajaţi, condusul spre şi dinspre muncă este cea mai frustrantă perioadă a zilei - este un timp scump, neproductiv şi stresant. Am creat o aplicaţie care permite navetiştilor să se bucure de toate beneficiile aduse de carpooling, fără complicaţii. Această finanţare va permite echipei noastre să ducă Scoop la şi mai mulţi navetişti din zona noastră şi nu numai." 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.takescoop.com.

 

Despre BMW i Ventures
Având sediul la New York, BMW i Ventures, un fond de investiţii corporate înfiinţat de BMW Group în 2011, oferă finanţare cu capital propriu afacerilor start-up cu potenţial şi companiilor cu rată mare de creştere ce sunt dedicate modelării viitorului mobilităţii globale. Ca investitor strategic, i Ventures intenţionează să realizeze parteneriate puternice cu start-up-uri tinere cu un mare potenţial de a face mobilitatea urbană şi mai inteligentă, mai eficientă şi mai flexibilă. Proiectele de colaborare intenţionează să creeze valoare sustenabilă pentru afacere de ambele părţi. Companiile din portofoliu beneficiază de experienţa pe termen lung a BMW i Ventures, influenţa puternică şi reţeaua vastă a unui brand celebru. Prin investiţiile sale anterioare în domeniile electromobilităţii, navigaţiei, parcării, car sharing şi intermodalităţii, BMW i Ventures a intrat deja în parteneriate strategice cu furnizori inovatori precum Zirx, Chargepoint, Life360, Moovit, JustPark, Chargemaster şi Zendrive.


Despre Scoop Technologies Inc.
Scoop Technologies Inc. Este o companie de software ce are sediul în San Francisco (California). Scoop aduce tot ce este mai bun în tehnologia mobilă în vieţile navetiştilor şi ale angajatorilor acestora. Scoop ajută navetiştii să economisească timp şi bani, reduce impactul asupra mediului şi creează noi conexiuni sociale printr-un carpooling uşor.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare