Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

100 BMW i3 achiziţionate de Departamentul de Poliţie din Los Angeles

Anunţul vine după o perioadă de testare, în care un automobil BMW i3 a fost evaluat alături de alte maşini electrice pe străzile din Los Angeles, ca parte a flotei utilizată zi de zi de LAPD. În cele din urmă, BMW i3 a fost ales datorită combinaţiei eficienţei - considerată de EPA ca fiind cea mai bună din clasă -, fiabilităţii şi serviciilor ConnectedDrive de ultimă oră, care pot fi folosite în susţinerea aplicaţiilor de gestiune a flotei. De asemenea, un rol în decizie l-au avut cunoştinţele vaste ale BMW în ceea ce priveşte infrastructura de încărcare şi disponibilitatea unei reţele extinse de centre BMW i pentru service-ul flotei într-un mod convenabil şi rentabil.

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,44 KB)
  
Photos(6x, ~12,23 MB)

Bucureşti/Los Angeles. Anunţul vine după o perioadă de testare, în care un automobil BMW i3 a fost evaluat alături de alte maşini electrice pe străzile din Los Angeles, ca parte a flotei utilizată zi de zi de LAPD. În cele din urmă, BMW i3 a fost ales datorită combinaţiei eficienţei - considerată de EPA ca fiind cea mai bună din clasă -, fiabilităţii şi serviciilor ConnectedDrive de ultimă oră, care pot fi folosite în susţinerea aplicaţiilor de gestiune a flotei. De asemenea, un rol în decizie l-au avut cunoştinţele vaste ale BMW în ceea ce priveşte infrastructura de încărcare şi disponibilitatea unei reţele extinse de centre BMW i pentru service-ul flotei într-un mod convenabil şi rentabil.

"Ar trebui să avem o gândire ecologică în tot ceea ce facem - iar aceste automobile electrice noi arată exemplul pe care îl dau autorităţile locale", a declarat primarul Garcetti. "Planurile noastre de dezvoltare durabilă împing Los Angeles spre o adoptare rapidă a practicilor şi tehnologiilor ecologice, ceea ce înseamnă economie de bani şi resurse."

"Calităţile modelului BMW i3 îl poziţionează ca automobil ideal pentru organizaţiile municipale. Performanţele şi aptitudinile tehnice, precum acceleraţia modelului BMW i3, dar şi integrarea ConnectedDrive sunt potrivite pentru a transforma mobilitatea viitorului de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles, reducând, în acelaşi timp, amprenta de carbon a instituţiei", a declarat Ludwig Willisch, preşedinte şi director executiv al BMW of North America.

Maşinile de poliţie BMW i3 au apărut pe străzile din Los Angeles încă din această primăvară, purtând emblema LAPD. Ca flotă de automobile non-urgenţă, modelele BMW i3 vor fi utilizate în departament ca modalităţi de transport pentru ofiţeri şi în iniţiative de mobilizare comunitară.

Sistemul de date software al BMW va fi integrat cu sistemul de gestiune a flotelor al LAPD, ceea ce va permite departamentului să primească în format electronic datele critice ale automobilului necesare pentru o menţinere eficientă a flotei. De asemenea, BMW concepe un nou instrument online care va permite departamentului să-şi urmărească flota în timp real, contribuind la îmbunătăţirea implementări, a utilizării şi a încărcării eficiente a flotei BMW i3.

Greenlots, furnizor global de soluţii de resurse energetice bazate pe standarde deschise, va pune la dispoziţia LAPD 100 de staţii de încărcare Level 2 şi patru staţii de încărcare rapidă DC.

În mare parte datorită dimensiunilor sale compacte şi utilizării unui material ultrauşor precum CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon) în construcţia sa, BMW i3 - model sustenabil şi cu propulsie exclusiv electrică - are o rază de bracaj redusă şi agilitatea necesară pentru a rula în traficul urban aglomerat.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare