Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Blog România organizează BMW Fest 2016, 25-26 iunie la Bucureşti

Ediția din 2016 a BMW Fest România, organizată de BMW Blog România, va aduce în atenția publicului peste 200 de modele BMW, într-o zonă expozițională a cărei suprafață se întinde pe 20.000 de metri pătrați.

BMW
·
Mărci
·
Evenimente lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~60,37 KB)
  
Photos(10x, ~66,71 MB)

Related Links.

Bucureşti. Ediţia din 2016 a BMW Fest România va aduce în atenţia publicului peste 200 de modele BMW, într-o zonă expoziţională a cărei suprafaţă se întinde pe 20.000 de metri pătraţi.

 

Programat în perioada 25-26 iunie 2016, BMW Fest România este un eveniment dedicat posesorilor şi iubitorilor mărcii bavareze. Aflat la a doua ediţie, evenimentul este susţinut şi în acest an de cel mai cunoscut carburant local, Efix de la Rompetrol. În cele două zile ale evenimentului, Rompetrol va furniza carburantul pentru exerciţiile de pilotaj sportiv şi defensiv organizate de Smart Driving România şi va oferi premii în carburant vizitatorilor.

 

Punctul de atracţie al evenimentului va fi cea mai mare expoziţie de modele BMW organizată în România, cu participanţi din toate colţurile ţării, dar şi cu modele venite din Ungaria, Republica Moldova şi Bulgaria.

 

Aleea Centrală a complexului expoziţional Romexpo va fi gazda unui eveniment ce se va desfăşura în aer liber şi care va aduce împreună comunitatea BMW din România, devenind pentru un weekend locul de întâlnire al unei pasiuni comune ce devine mai degrabă un stil de viaţă. Modelele expuse au fost atent selecţionate pentru a îndeplini standardele organizatorilor, astfel că în spaţiul expoziţional au fost acceptate doar cele mai apreciate şi interesante modele BMW, atât clasice, young timere, cât şi modele noi.

 

Cel mai noul dealer BMW din Bucureşti, Auto Cobălcescu, va prezenta cele mai importante modele noi ale mărcii, în timp ce BMW Motorrad va prezenta o gamă largă a motocicletelor din portofoliu. De asemenea, iubitorii deplasărilor pe două roţi vor avea la dispoziţie sesiuni de ride-test cu motocicletele BMW Motorrad.

 

Pentru că BMW se traduce prin "pasiunea de a conduce", Smart Driving România le va oferi ocazia vizitatorilor să descopere tainele condusului printr-o serie de exerciţii de condus sportiv şi defensiv pe un circuit amenajat special în cadrul evenimentului. Astfel, cele cinci modele BMW Seria 2 Coupe 228i vor putea fi conduse de vizitatori în cadrul exerciţiilor de drift, de frânare sau de pilotaj sportiv pe circuitul din cadrul BMW Fest România.

 

La fel ca în anul precedent, parteneriatele cu Poliţia Rutieră şi cu SMURD vor pune accent pe responsabilizarea şoferilor în trafic, iar 10% din valoarea biletelor încasate va fi donată în scop caritabil Fundaţiei pentru SMURD.

 

Biletele pentru BMW Fest România 2016 pot fi achiziţionate prin MyTicket.ro (bit.ly/Bilete_BMW_Fest_2016) şi din reţeaua magazinelor Diverta, iar cei care vor cumpăra bilete în avans vor intra în cursa pentru un premiu special: un curs de pilotaj alături de Smart Driving România pe circuitul MotorPark din Adâncata.

 

BMW Fest România organizat de BMW Blog România cu sprijinul BMW România, BMW Motorrad și BMW Auto Cobălcescu. BMW Fest România este un eveniment susţinut de Efix de la Rompetrol.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP AT THE GENEVA MOTOR SHOW.

Geneva. 07.March, 09:45 CET. 
Follow here the live transmission of the BMW Group press conference.

open Streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare