Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Serviciul de car sharing ReachNow înregistrează o cerere tot mai mare

150 de automobile suplimentare MINI Clubman Extindere în sud-estul şi vestul Seattle şi în Magnolia

F54
·
ReachNow
·
MINI Clubman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,52 KB)
  
Photos(11x, ~201,02 MB)
  • 150 de automobile suplimentare MINI Clubman
  • Extindere în sud-estul şi vestul Seattle şi în Magnolia

 

Bucureşti/Seattle. Proiectul de premium car sharing ReachNow al BMW Group capătă se bucură de un interes tot mai mare. Ca urmare a cererii mari, BMW a anunţat prima sa extindere a zonei de acoperire, la doar două luni şi jumătate de când compania a lansat serviciul. Zona de casă include acum sud-estul şi vestul oraşului Seattle, precum şi în Magnolia (al doilea cel mai mare cartier din Seattle). Suplimentar, din dorinţa de a avea mai multe automobile disponibile pentru membri din zona de casă în versiune extinsă, ReachNow a completat flota sa din Seattle cu 150 de automobile MINI Clubman.

 

"Această creştere rapidă a dimensiunii flotei noastre şi extinderea zonei de casă este o dovadă clară a dorinţei rezidenţilor din Seattle de a adopta noi tehnologii şi servicii atunci când călătoresc spre şi în oraş", a declarat directorul executiv ReachNow, Steve Banfield. "Comunitatea ne-a demonstrat că este dornică de opţiuni de mobilitate şi, în consecinţă, ne extindem serviciile mai repede decât am anticipat, spre sud-estul şi vestul Seattle şi Magnolia."

 

Cu prima extindere în sud-estul şi vestul Seattle, precum şi Magnolia, zona de casă a ReachNow include acum cartierele în care locuiesc peste 75% din rezidenţii din Seattle. Zona de casă extinsă, unde membrii pot să-şi înceapă şi să-şi încheie călătoriile, se extinde acum până în South Orcas Street din sud-estul Seattle - inclusiv Mt. Baker, Columbia City şi Beacon Hill -, Southwest Alaska Street din vestul Seattle - inclusiv Alki, North Admiral şi Junction - şi întregul cartier Magnolia.

 

"Este interesant să vedem că ReachNow se bucură de o largă susţinere din partea rezidenţilor în Seattle şi, mai mult, că serviciul se extinde acum în cartiere suplimentare, inclusiv sud-estul Seattle", a declarat preşedintele Consiliului Local din Seattle, Bruce Harrell. "Rezolvarea provocărilor ridicate de transportul în oraş necesită creativitate, inovaţie, parteneriat şi un angajament pentru a asigura acces egal pentru toate comunităţile noastre. Ne bucurăm că ReachNow ne este partener de transport, alături de King County Metro şi Sound Transit Link Light Rail, în această misiune de a face faţă provocărilor."

 

150 MINI Clubman se alătură flotei ReachNow extinsă

Pe lângă extinderea zonei de casă, 150 de automobile MINI Clubman au fost adăugate în flota ReachNow. Modelul Clubman dispune de patru uşi, o capacitate cargo care se poate extinde până la 1.407 litri, scaune rabatabile în spate şi clasicele uşi divizate în spate, care împreună fac automobilul să fie alegerea perfectă pentru evadări în week-end, călătorii la cumpărături şi aventuri cotidiene. Prin adăugarea acestor MINI Clubman, flora ReachNow din Seattle totalizează 520 de automobile, fiind compusă din BMW Seria 3 xDrive, modelul electric BMW i3, MINI Hatch cu trei şi cu cinci uşi şi MINI Clubman.

 

Pentru mai multe informaţii despre ReachNow, descărcaţi aplicaţia pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play sau vizitaţi www.reachnow.com.

 

Despre ReachNow

ReachNow este cel mai nou serviciu de mobilitate din portofoliul BMW Group lansat în Statele Unite în acest an. Pe lângă serviciul tradiţional de car sharing bazat pe principiul free-floating, serviciul oferi şi serviciile "ride hailing" cu şofer, livrare prin valet, închirieri pe termen scurt şi lung şi car sharing între persoane pentru membrii săi din America de Nord. De la sediul său situat în cartierul istoric Belltown din Seattle, ReachNow va deservi Seattle şi alte oraşe nord-americane până la sfârşitul anului 2016. Clienţii pot deveni membri prin descărcarea aplicaţiei ReachNow pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play. Mai multe informaţii pot fi găsite la www.reachnow.com.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare