Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M5 «Competition Edition»

Versiunea supremă a celei de-a cincea generaţii a sedanului business BMW de înaltă performanţă - ediţie limitată de 200 de exemplare.

F10M LCI
·
Automobile BMW M
·
M5
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,28 KB)
  
Photos(6x, ~16,12 MB)

Bucureşti/München. Divizia BMW M a dezvoltat o ediţie specială exclusivă a celui mai de succes sedan business de înaltă performanţă din lume, stabilind un nou punct de reper în actuala gamă de modele BMW M5. Cu o putere maximă crescută la 441 kW/600 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm, BMW M5 "Competition Edition" se numără printre cele mai puternice automobile în istoria modelelor mărcii BMW. BMW M5 "Competition Edition", care dispune în echipare standard de transmisie M cu dublu ambreiaj cu Drivelogic, accelerează de la 0 la 100km/h în doar 3,9 secunde. Un design personalizat, pachetul Competition disponibil standard şi o gamă vastă de dotări opţionale, o producţie este limitată la doar 200 de unităţi, transformă BMW M5 "Competition Edition" într-un automobil cu adevărat exclusiv.

Mai multă putere şi caracteristici de manevrabilitate îmbunătăţite suplimentar Familiarul motor V8 de 4,4 litri, capabil să urce în turaţii, ce dispune de inovatoarea tehnologie BMW M TwinPower Turbo, este piesa centrală a BMW M5 "Competition Edition". O creştere a puterii de supraalimentare, precum şi modificări specifice ale gestiunii motorului măresc performanţele automobilului - în comparaţie cu modelul de serie - cu 29 kW/40 CP, la 441 kW/600 CP. În acelaşi timp, cuplul a crescut cu 20 Nm la un maxim de 700 Nm.

Creşterea puterii se armonizează perfect cu pachetul Competition, care este disponibil standard pentru BMW M5 "Competition Edition" şi care îmbunătăţeşte în mod vizibil caracteristicile de manevrabilitate ale automobilului. Pachetul Competition include, printre altele, o scădere a gărzii la sol cu 10 milimetri şi un reglaj mai ferm al sistemului de arcuri şi amortizoare, dar şi al barelor stabilizatoare. În combinaţie cu acest reglaj modificat, setările specifice de control pentru diferenţialul Active M, disponibil standard la toate modelele BMW M5, asigură tracţiune optimizată suplimentar. Mai mult, sistemul de direcţie cu funcţie Servotronic specifică M vine cu un program de control mai direct, oferind pilotului reacţii mai precise şi agilitate îmbunătăţită în viraje. În plus, modul M Dynamic al sistemului de control al stabilităţii DSC (Dynamic Stability Control) a fost aliniat cu caracteristicile de manevrabilitate sportivă. În consecinţă, BMW M5 "Competition Edition" garantează dinamica specifică M la cel mai înalt nivel - atât în traficul cotidian, cât şi pe circuit -, în special când automobilul este echipat cu sistemul opţional de frânare cu discuri M din carbon ceramic.

Aspect dinamic şi sportiv exclusiv BMW M5 "Competition Edition" îşi arată potenţialul extraordinar chiar şi atunci când staţionează. Culorile exclusive ale caroseriei - 100 de automobile în Carbon Black metalizat şi 100 în Mineral White metalizat - accentuează liniile elegante şi sportive ale BMW M5. Iar jantele M de 20 de ţoli - din aliaj uşor, forjate şi lustruite -, cu design double-spoke şi finisare Jet Black, echipate cu anvelope mixte (265/35 ZR20 în faţă, 295/30 ZR20 în spate) subliniază caracteristicile remarcabile de manevrabilitate ale automobilului. Accesoriile M Performance din carbon precum difuzorul spate, spoilerul tip "gurney" de pe capota portbagajului şi capacele retrovizoarelor impun alte accente dinamice. Grila radiatorului şi branhiile laterale - ambele finisate în negru lucios şi purtând inscripţia "M5 Competition", conferă amprentele finale apariţiei premium a automobilului.

Ambianţă de calitate cu accente sportive în interior Interiorul subliniază şi el unicitatea BMW M5 "Competition Edition". De exemplu, benzile decorative din carbon, pe care se află logo-ul "M5 Competition 1/200", sunt un indiciu al calităţilor de înaltă performanţă ale modelului şi al faptului că BMW M5 "Competition Edition" este unul dintre cele 200 de exemplare disponibile în lume. Ambianţa sofisticată a interiorului este puternic caracterizată de tapiţeria completă cu piele Merino Black, cu cusături contrastante în nuanţă Opal White, şi de covoraşele în culoare Anthracite cu borduri din piele Merino în nuanţă Opal White. În interiorul BMW M5 "Competition Edition", atât pilotul, cât şi pasagerul din faţă stau în scaune M multifuncţionale care beneficiază de opţiuni vaste de reglaj electric prin care se garantează un echilibru perfect între confort şi suport lateral sportiv. Şi aici, inscripţia "///M5" de culoare albă, brodată pe tetiere, accentuează caracterul exclusiv al automobilului.

Alte echipamente completează apariţia impresionantă a sedanului business de înaltă performanţă: acestea includ sistemul de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround cu o putere de 1.200 W, BMW Head-Up Display, Comfort Access, avertizare la părăsirea benzii (Lane Departure Warning) sau - opţional - BMW Driving Assistant, scaune încălzite în faţă sau sistem de încărcare.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare