Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Markus Duesmann devine membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG cu responsabilitate pentru achiziţii

Klaus Draeger se va retrage la vârsta de pensionare.

Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~173 KB)
  
Photos(3x, ~10,87 MB)

München. În cadrul întâlnirii de astăzi, Consiliului Director al BMW AG l-a desemnat pe Markus Duesmann ca nou membru al Consiliului de Administraţie şi responsabil pentru achiziţii şi reţeaua de furnizori. Cu începere de la 1 octombrie 2016, Duesmann (47 de ani) va prelua funcţia de la Dr. Klaus Draeger (59 de ani), care se va retrage din Consiliul de Administraţie la împlinirea vârstei legale de pensionare.

 

Inginer mecanic, Markus Duesmann s-a alăturat BMW Group în 2007 ca director pentru sisteme de propulsie la fosta echipă BMW Sauber Formula One. El a continuat să fie director pentru tren de rulare şi dinamică şi în ultima perioadă a fost responsabil de domeniul sistemelor de propulsie în totalitatea lor în divizia de dezvoltare a companiei.

 

După ce a obţinut o diplomă în inginerie mecanică, Klaus Draeger şi-a început cariera în cadrul BMW Group în 1985 ca stagiar. Cu începere din 2006 a fost membru al Consiliului de Administraţie, fiind responsabil pentru divizia de dezvoltare până în 2012. De atunci, el a condus divizia de achiziţii şi reţele de furnizori.

 

"Prin Markus Duesmann, plasăm responsabilitatea diviziei de achiziţii în mâinile unui specialist recunoscut şi ale unui lider. Aceasta ne pune în postura excelentă de a continua succesul BMW Group", a declarat Dr. Norbert Reithofer, preşedintele Consiliului Director al BMW AG. Reithofer a continuat: "Aş dori să-i mulţumesc lui Klaus Draeger pentru serviciile de succes aduse BMW Group de-a lungul a peste 30 de ani. Ca membru al Consiliului de Administraţie şi responsabil de dezvoltare, realizările sale includ promovarea Efficient Dynamics şi a conectivităţii digitale în întregul portofoliu de produse. În acelaşi timp, el a implementat constant electrificarea sub umbrela BMW i."

 

"Perioada sa de membru al Consiliului de Administraţie în care a fost responsabil pentru achiziţii a fost caracterizată de o colaborare strânsă cu furnizorii, la nivel de egalitate. El a deschis drumul pentru o politică de achiziţii orientată spre viitor a diviziei, concentrându-se în egală măsură pe inovaţie, calitate şi flexibilitate, precum şi pe considerentele legate de costuri."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare