Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Seria 2 şi bicicletele BMW – combinaţia perfectă pentru o nouă categorie de clienţi ai mărcii

În primul semestru al acestui an, vânzările de BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer au crescut de mai bine de 3 ori, ajungând la 27 unităţi. În aceeaşi perioadă, vânzările de biciclete BMW au crescut de aproape 11 ori, de la 6, la 65 unităţi. Noile produse ale mărcii, au deschis BMW către o categorie complet nouă de clienţi şi acum încep să se impună şi în România.

F45
·
F46
·
Lifestyle
·
Produse lifestyle
·
Seria 2
·
Active Tourer
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,25 KB)
  
Photos(19x, ~41,5 MB)

Bucureşti. În primul semestru al acestui an, vânzările de BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer au crescut de mai bine de 3 ori, ajungând la 27 unităţi. În aceeaşi perioadă, vânzările de biciclete BMW au crescut de aproape 11 ori, de la 6, la 65 unităţi. Noile produse ale mărcii, au deschis BMW către o categorie complet nouă de clienţi şi acum încep să se impună şi în România.

De aproape 65 de ani, BMW foloseşte experienţa acumulată în producţia de motociclete în dezvoltarea unor biciclete cu adevărat remarcabile. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat o tradiţiei a inovaţiilor, aşa cum este folosirea materialelor ultra-uşoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja în anii ’50, perfecţionarea furcii faţă cu suspensie sau a schimbătorului automat. În acelaşi timp, designul poartă semnătura BMW Design Works şi se distinge printr-un cadru unic, special dezvoltat de BMW.

Colecţia de biciclete BMW a fost supusă unei actualizări în primăvara lui 2016, cu un design revizuit şi componente tehnice de ultimă oră. Toate modelele vin cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli/71,12 cm) şi o dimensiune suplimentară a cadrului (S - de la 160 cm, M - de la 175 cm, L - de la 185 cm). Noile nuanţe coloristice adaugă o finisare mai atractivă noilor BMW Cruise Bike şi BMW Cruise M Bike.

Anul acesta a fost prezentată şi o ediţie limitată inspirată de designul sportiv al noului BMW M2 - BMW Cruise M Bike Limited Edition. Bicicleta este disponibilă într-o culoare bazată pe nuanţa Long Beach Blue de la BMW M2. Şaua şi distanţierul din carbon asigură că BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv pe cât de uşor, pe atât de rezistent. Cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze şi frâne hidraulice cu disc Shimano, bicicleta dispune de toate instrumentele pentru a oferi nivelul suprem de plăcere a călătoriei. Fiecare exemplar al acestei ediţii speciale în serie limitată de 1500 exemplare are şi propria plăcuţă creată special. La fel ca noul BMW M2, şi în cazul BMW Cruise M Bike Limited Edition există deja posesori în România.

BMW Cruise e-Bike este o soluţie ideală pentru drumurile de birou. Motorul electric susţine pedalarea şi ajută la o deplasare cu efort minim. Noul model impresionează prin acumulatorul de 400 Wh şi o viteză maximă, cu pedalare susţinută electric, de 25 km/h, asigurând o autonomie în deplasarea zilnică de peste 150 km.

Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai mărcii, BMW a introdus în ofertă BMW Cruise Bike Junior.

Oferta de biciclete este completată şi de o soluţie perfectă de transport dedicată modelelor BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer. Este vorba de un suport pentru două biciclete care se fixează în spatele maşinii, pe cârligul de remorcare. Conceptul beneficiază de forma înălţată a caroseriei şi asigură o integrare aerodinamică excelentă, cu un zgomot şi o creştere a consumului minime. Un alt mare avantaj este că suportul poate fi pliat şi stocat cu uşurinţă sub podeaua portbagajului maşinii, asigurând astfel o depozitare perfectă, cu un consum minim de spaţiu.

„Am observat în ultimii ani o schimbare clară a clientului BMW. Prima transformare majoră a fost o atenţie tot mai mare la oferta de programe de finanţare BMW Financial Services. Extinderea gamei de modele, aşa cum sunt BMW Seria 2 Active Tourer sau BMW Seria 2 Gran Tourer, ne-a oferit accesul către o categorie complet nouă de clienţi şi ne ajută să întărim poziţia în piaţă. Ne păstrăm latura emoţională, dar acum putem să oferim şi modele cu un caracter practic tot mai pronunţat. Ne bucurăm, de asemenea, de succesul bicicletelor BMW, care arată un interes special din partea clienţilor activi, care au acest hobby. Iar cu BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer cred că avem un model perfect pentru aceştia”, explică Cristian Vlaşin, Sales Manager BMW Group.

Preţurile retail recomandate de producător (TVA inclus):
BMW Cruise Bike                                                  4.632 Lei
BMW Cruise M-Bike                                            5.195 Lei
BMW Cruise e-Bike                                              14.606 Lei
BMW Cruise Bike Junior                                       2.142 Lei

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2017.

Munich. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of the BMW Group.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare