Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Serviciul de car sharing al BMW Group, ReachNow, se extinde cu o nouă opţiune pentru Aeroportul Internaţional Seattle–Tacoma

Serviciul de car sharing ReachNow Car lansează o nouă facilitate pentru Aeroportul Internaţional Seattle–Tacoma, abonaţii au o nouă modalitate de "Park and Fly". Conducătorii pot primi un credit de 5 dolari pentru a utiliza nou serviciul pe parcursul Labor Day (5 septembrie).

ReachNow
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~86,1 KB)
  
Photos(1x, ~52,04 MB)

Bucureşti/Seattle. Membrii ReachNow au acum o nouă modalitate de a părăsi oraşul după ce compania a anunţat un nou serviciu "park and fly" pentru Aeroportul Internaţional Seattle-Tacoma. Acest nou serviciu, deschis din 10 august, permite oricărui abonat ReachNow să parcheze şi să preia automobile ReachNow din perimetrul Wally Park Premier Garage, aflat lângă aeroport la adresa 18613 International Blvd.

 

"ReachNow este dedicat să ofere membrilor săi soluţii de mobilitate care să se potrivească cu stilul lor de viaţă", a declarat directorul executiv ReachNow, Steve Banfield. "Dintotdeauna, membrii au avut oportunitatea de a utiliza automobile pentru a pleca din oraş în timpul week-endului, dar această extindere le oferă şi mai multă flexibilitate pentru a zbura. Extinderea la Sea-Tac a fost un obiectiv important pentru noi încă din prima zi şi suntem încântaţi să o putem oferi membrilor noştri aşa curând după lansare."

 

Cu acest nou serviciu la aeroport, membrii ReachNow pot prelua un automobil din interiorul Home Area, să conducă până la Aeroportul Sea-Tac şi să-l parcheze la Wally Park Premier Garage, pe unul din cele 30 de locuri dedicate automobilelor ReachNow. De aici, membrii pot lua un shuttle suplimentar spre/dinspre terminalul aeroportului, care pleacă la fiecare cinci minute în timpul orelor de vârf. Membrii care zboară spre Sea-Tac pot rezerva un automobil prin intermediul aplicaţiei ReachNow odată ce au aterizat şi şi-au preluat bagajele, apoi pot lua un shuttle spre parcarea de unde preiau automobilul. Călătoriile spre/dinspre SeaTac vor fi supuse tarifului standard pe minut de condus, cu o taxă suplimentară de cinci dolari adăugată pentru fiecare direcţie. Pentru a sărbători acest nou serviciu, pe parcursul Labor Day (Ziua Muncii), membrii ReachNow care preiau/predau un automobil vor primi un credit de 5,00 dolari.

În cadrul actualei campanii de promovare, ReachNow va oferi gratuit calitatea de membru pe viaţă, precum şi un tarif redus de 0,41 dolari (41 de cenţi) per minut de condus până la finalul lunii august.

 

După ce a fost lansat la începutul acestui an, ReachNow are 520 de automobile în Seattle, inclusiv MINI Clubman, MINI Cooper cu trei şi cu cinci uşi, modelul electric BMW i3 şi BMW Seria 3 cu tracţiune integrală. Întreaga flotă permite un spaţiu cargo generos, cu suficiente facilităţi de siguranţă şi confort pentru conducător, pasageri şi bagaje.

 

Pentru mai multe informaţii despre ReachNow, descărcaţi aplicaţia pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play sau vizitaţi www.reachnow.com.

 

Despre ReachNow

ReachNow este cel mai nou serviciu de mobilitate din portofoliul BMW Group. Pe lângă serviciul tradiţional de car sharing bazat pe principiul free-floating, serviciul oferă şi serviciile "ride hailing" cu şofer, livrare prin valet, închirieri pe termen scurt şi lung şi car sharing între persoane pentru membrii săi din America de Nord. De la sediul său situat în cartierul istoric Belltown din Seattle, ReachNow va deservi Seattle şi alte oraşe nord-americane până la sfârşitul anului 2016. Clienţii pot deveni membri prin descărcarea aplicaţiei ReachNow pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play. Mai multe informaţii pot fi găsite la www.reachnow.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare