Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Carpathian 2 Wheels Guide în parteneriat cu BMW Motorrad România lansează aplicaţia mobilă: Touring in România

Pe lângă ghidul printat, Carpathian 2 Wheels Guide pune acum la dispoziţie şi o aplicaţie mobilă pentru Android şi iOS, care conţine informaţii complete. Sunt disponibile 28 de trasee pe drumuri asfaltate din România. În plus, aplicaţia are şi funcţionalitate de navigare.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Rider Training, Evenimente, Travel
 

Press Contact.

Irinel Marghioala
BMW Group

Tel: +40730602199

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~71,95 KB)
  
Photos(7x, ~13,77 MB)

Bucureşti. Pe lângă ghidul printat, Carpathian 2 Wheels Guide pune acum la dispoziţie şi o aplicaţie mobilă pentru Android şi iOS, care conţine informaţii complete. Sunt disponibile 28 de trasee pe drumuri asfaltate din România. În plus, aplicaţia are şi funcţionalitate de navigare.

Majoritatea traseelor, 21 la număr, străbat regiunile istorice ale României precum: Maramureş, Banat, Transilvania sau Dobrogea, iar 7 dintre ele duc călătorii pe toate pasurile montane majore din Munţii Carpaţi. Toate acestea au durata de una sau două zile.

Pentru a prelungi aventura pe două roţi prin România, sunt propuse 5 ture lungi, de până la 8 zile, care combină mai multe trasee din cele 28 disponibile.

Toate rutele menţionate sunt integrate în aplicaţia mobilă dezvoltată pentru Android şi iOS, care oferă pentru fiecare traseeu:

  • punctul de start, durata estimată, distanţa totală şi dificultatea traseului;
  • descriere detaliată a rutei;
  • datele de contact pentru cazările recomandate;
  • detalii şi fotografii cu obiectivele turistice recomandate;
  • principalele oraşe care indică şi sensul de parcurgere al traseului.

Cea mai importantă funcţionalitate a aplicaţiei este cea de navigaţie. Pentru fiecare rută sunt marcate drumurile care trebuie urmate şi toate elementele menţionate mai sus (unităţile de cazare, obiective turistice şi benzinăriile).

Funcţia de navigaţie are şi o schemă de culori cu contrast minim, potrivită pentru momentul în care călătoria se prelungeşte după lăsarea intunericului - Night Mode.

Utilizatorii au la dispoziţie gratuit trei trasee cu funcţionalitate completă, iar pachetul complet, cu 28 de trasee, poate fi achiziţionat direct din aplicaţie.

Proiectul Carpathian 2 Wheels Guide

România. Bogăţiile naturii au atras oameni aici încă din vremuri preistorice, fiecare cultură lăsând în urmă ceva, de la amprentele palmare din peşterile Munţilor Apuseni, la cetăţile medievale învăluite în mister şi legende răspândite în toată Transilvania. Munţii Carpaţi se înalţă semeţi până la 2544 de metri în Munţii Făgăraş, dar ascund şi goluri prăpăstioase în chei şi defilee săpate de râuri sălbatice, precum Cheile Bicazului sau Cazanele Dunării.

O echipă formată dintr-un cartograf (Nucuţă Călin) şi un ghid turistic (Sabin Potinteu) au iniţiat un proiect inedit care are ca scop dezvoltarea responsabilă a turismului pe două roţi în acest ţinut.

Alături de partenerul principal - BMW Motorrad România - echipa a ajuns la peste 20 de oameni şi a publicat până acum două ghiduri turistice (Munţii Apuseni şi Touring în România), care conţin 55 de trasee de motociclete din toate categoriile: touring (asfalt), soft-enduro (drumuri neasfaltate) şi adventure (off-road).

Mai multe informaţii despre Carpathian 2 Wheels Guide pot fi obţinute pe următoarele canale de comunicare:

Website: www.carpathian2wheelsguide.com

E-mail: info@carpathian2wheelsguide.com

Facebook: www.facebook.com/carpathian2wheelsguide

YouTube: www.youtube.com/channel/UCtrQSH_Rn5Md8hRgeZRY1QA

Aplicaţia mobilă Touring în România poate fi descarcată aici:

iTunes:https://appsto.re/ro/BWidcb.i

Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carpathian2wheelsguide.ro.c2wg

BMW Group Datorită celor trei mărci ale sale - BMW, MINI şi Rolls-Royce -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 30 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări

În 2015, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 2,247 milioane de automobile şi aproape 137.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2015 a fost de aproximativ 9,22 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 92,18 miliarde de euro. La 31 decembrie 2015, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 122.244 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; http://www.bmw-motorrad.ro;

Facebook: https://www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania

Instagram: http://instagram.com/bmwmotorrad_ro

Site-uri de presă: www.presa.bmw.ro www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com www.press.bmwgroup-sport.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare