Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Designerii fashion Felder Felder au prezentat o rochie sustenabilă din carbon pentru a 10-a aniversarea a afacerii lor

Colecţia-capsulă cu temă electrică marchează a doua colaborare între Felder Felder şi BMW, liderul sustenabilităţii în industria auto

BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,78 KB)
  
Photos(13x, ~49,77 MB)

Bucureşti/Londra. Gemenele germane Daniela şi Annette Felder, designeri rezidenţi în Londra ai brandului Felder Felder, au sărbătorit a zecea aniversare a mărcii lor prin prezentarea unei colecţii care include ţesături reciclate şi sustenabile.

Piesa de rezistenţă a colecţiei este "Carbon Dress", inspirată de BMW i şi creată prin utilizarea fibrei de carbon de la programul de automobile electrice şi hybrid plug-in al BMW i.

Materialul de carbon reprezintă până la 97% din rochia scurtă, cu detalii franjurate, de culoare gri metalizat, a cărei producţie a necesitat peste 100 de ore de muncă. Textura unică şi luciul materialului oferă o finisare futuristă, care rămâne uşoară şi rezistentă, dare oferă o experienţă tactilă unică în comparaţie cu alte ţesături din lumea modei. Datorită tuturor acestora, dar şi croielii, rochia este atracţia principală a colecţiei.

Materialul integral sustenabil, care încă nu este pe deplin disponibil în cantităţi mari pentru industria modei, a fost creat în acelaşi loc unde se produce fibra de carbon pentru inovatoarele modele BMW i.

Daniela şi Annette Felder au comentat: "Ţesăturile din carbon sunt fascinante şi diferite de orice altceva am folosit anterior - suntem onorate că ni s-a permis accesul la ele înaintea oricui altcuiva. Fibra ţesăturii ne-a permis mai multe din punct de vedere al designului şi să forţăm limitele modei sustenabile. Materialul adaugă o structură uimitoare, iar carbonul arată foarte bine sub formă de franjuri. Suntem nerăbdătoare să prezentăm tuturor colecţia".

Colecţia mai largă, în stilul rock'n'roll emblematic pentru brand, include motive electrice flash şi piese de îmbrăcăminte refolosite din munca lor din ultimul deceniu. Daniela şi Annette Felder au prezentat personal această colecţie aniversară în cadrul unei cine VIP exclusive şi în cerc restrâns ce a avut loc vineri, 16 septembrie, la Londra.

Aceasta este al doilea an când Felder Felder a colaborat cu pionierii automobilelor electrice, BMW i, pentru a crea o colecţie mai ecologică.

Despre Felder Felder
Născute în Germania, dar stabilite la Londra, Dani şi Annette Felder şi-au lansat brandul omonim FELDER FELDER în 2007, după ce au absolvit prestigioasa instituţie Central Saint Martins. Colecţia lor a primit numeroase recenzii pozitive şi imediat a impus FELDER FELDER ca unul din numele importante pe scena modei londoneze. Surorile şi-au prezentat colecţiile în cadrul Săptămânii Modei de la Londra şi, în calitate de ambasadori ai brandului propriu, au fost juraţi ai Germany’s Next Top Model, concurs organizat de Heidi Klum, dar au avut apariţii şi la The City de la MTV. www.felderfelder.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare