Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW câştigă Premiul CarIT 2016

Juriul a premiat sistemul Remote Control Parking de la BMW Seria 7 ca tehnologia de vârf în domeniul "Connected Car"

BMW
·
Premii produse
·
Date tehnice
·
Seria 7
·
Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~71,23 KB)
  
Photos(3x, ~14,58 MB)

Bucureşti. Un juriul de specialitate a premiat inovaţiile BMW în domeniul „Connected Car”. Revista gemană de specialitate „CarIT” a premiat într-o gală specială cele mai bune tehnologii auto care au debutat în cursul anului precedent. Iar sistemul Remote Control Parking, a cărui premieră mondială a fost sărbătorită odată cu noul BMW Seria 7, a fost desemnat câştigător.

Conducătorii utilizează BMW Display Key pentru a-şi ghida automobilul într-un spaţiu într-un proces semiautomat Opţiunea Remote Control Parking permite ca automobilul să fie condus în şi din garaje sau din spaţiile de garare fără a fi necesară prezenţa conducătorului la volan. Astfel se pot utiliza chiar şi spaţiile foarte strâmte pentru parcare. Sistemul este activat de conducător prin utilizarea BMW Display Key, de asemenea o nouă dezvoltare, iar automobilul execută un proces semiautomat, în timp ce conducătorul stă în afară şi supervizează existenţa unor obstacole. Întreaga procedură de parcare este monitorizată de sistemul Park Distance Control, Parking Assistant şi senzorii Surround View. Pentru activarea Remote Control Parking, automobilul trebuie să fie poziţionat central şi perpendicular în faţa locului de parcare ales sau a garajului. Într-o manieră controlară şi în orice moment, conducătorul BMW Seria 7 poate opri automobilul.

Votul specialiştilor, bazat pe studiu ştiinţific Revista germană "CarIT" este o publicaţie de informare a factorilor de decizie din sectorul mobilităţii conectate. În fiecare an, publicaţia colaborează cu Prof. Stefan Bratzel de la Centrul de Management Auto din Bergisch Gladbach pentru realizarea studiului "Connected Car Innovation" (Inovaţie în Automobilul Conectat). Şi, în fiecare an cu începere din 2010, s-a realizat o listă cu cei mai inovatori constructori auto şi cele mai inovatoare ţări în domeniul tehnologiei "Connected Car". Din aceasta a reieşit un clasament al celor mai importante tehnologii de vârf prezentate publicului în premieră pe parcursul anului 2015. Dintre aceste tehnologii, un juriu de specialitate a ales ca învingător sistemul Remote Control Parking al BMW.

Premiul CarIT 2016 pentru sistemul Remote Control Parking de la BMW a fost decernat în cadrul Congresului CarIT 2016, ce a avut loc în timpul Salonului Auto pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2017.

Munich. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of the BMW Group.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare