Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MS Amlin Andretti a început sezonul 2016/2017 al Campionatului FIA Formula E cu clasări pe locurile al cincilea şi al şaselea

Echipa MS Amlin Andretti a reuşit un start de succes în sezonul 2016/2017 al Campionatului FIA Formula E cu ocazia Hong Kong ePrix ce a avut loc pe străzile înguste ale oraşului-por din China. Pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) a încheiat pe locul al cincilea cu monopostul #28 ATEC-002. Coechipierul lui, Robin Frijns (Olanda), a reuşit o cursă de recuperare senzaţională şi a adus maşina #27 pe poziţia a şasea după 45 de tururi. Hong Kong ePrix a fost prima cursă după ce s-a anunţat parteneriatul dintre BMW şi Andretti Formula E.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,16 KB)
  
Photos(28x, ~66,71 MB)

Bucureşti/Hong Kong, 10 octombrie 2016. Echipa MS Amlin Andretti a reuşit un start de succes în sezonul 2016/2017 al Campionatului FIA Formula E cu ocazia Hong Kong ePrix ce a avut loc pe străzile înguste ale oraşului-por din China. Pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) a încheiat pe locul al cincilea cu monopostul #28 ATEC-002. Coechipierul lui, Robin Frijns (Olanda), a reuşit o cursă de recuperare senzaţională şi a adus maşina #27 pe poziţia a şasea după 45 de tururi. Hong Kong ePrix a fost prima cursă după ce s-a anunţat parteneriatul dintre BMW şi Andretti Formula E.

Calificări Félix da Costa a participat la calificări în cel de-al doilea grupă şi şi-a asigurat o poziţie de start la jumătatea plutonului. Cel mai rapid tur al său a fost obţinut cu timpul de 1:04,057. Aceasta a făcut ca el să ocupe poziţia a 13-a pe grila de start. În acelaşi timp, coechipierul Frijns a lovit glisierele de protecţie în sesiunea celui de-al treilea grup. Monopostul său #27 ATEC-002 a fost puternic afectat, dar echipa de mecanici a MS Amlin Andretti a reuşit să refacă maşina în timp pentru cursă. Frijns a început prima cursă a anului de la capătul grilei.

Cursă Ambii piloţi MS Amlin Andretti au încheiat în partea superioară a clasamentului Hong Kong ePrix - şi ambii au fost impresionanţi cu gestiunea inteligentă a energiei. Félix da Costa a reuşit un start bun şi a recuperat mai multe locuri. Când BMW i8 Safety Car a ieşit pe circuit după accidentul lui Nelson Piquet Jr (Brazilia), petrecut în turul 18, pilotul din Portugalia se afla deja pe locul al şaptelea. Félix da Costa a revenit pe aceeaşi poziţie după pit stopul efectuat şapte tururi mai târziu. Până la finalul cursei, pilotul MS Amlin Andretti a depăşit încă doi sportivi şi a încheiat al cincilea.

Şi Frijns a reuşit o cursă foarte bună după ghinionul din calificări: în turul 26, el a fost ultimul pilot din pluton care a intrat la standuri - ca lider. Olandezul a revenit aş zecelea pe circuitul stradal îngust, şi-a continuat munca de recuperare şi a ocupat locul al şaselea la final. Victoria în cursa de deschidere a sezonului a revenit campionului en-titre, Sébastien Buemi (Elveţia).

Declaraţii

António Félix da Costa, MS Amlin Andretti: Să fiu sincer, nu am avut un tur bun în calificări, dar cursa a mers mult mai bine. Niciodată nu poţi şti unde te afli la startul sezonului, dar putem fi pe deplin mulţumiţi cu locurile al cincilea şi al şaselea. Cursa a fost interesantă şi am reuşit câteva manevre de depăşire bune. Putem construi ceva în urma acestui rezultat.

Robin Frijns, MS Amlin Andretti: Wow, nu mă aşteptat la acest rezultat! Am avut un accident serios în calificări şi echipa noastră a construit, în doar două ore, o maşină complet nouă. Sunt foarte mândru de echipajul meu. Ca atare, este fantastic că pot pleca din Hong Kong cu locul al şaselea.

Calendar
A doua cursă a stagiunii din Campionatul FIA Formula E este programată la 12 noiembrie 2016 - Marrakech ePrix în metropola marocană. Cursele de FIA Formula E sunt transmise în România pe programele Dolce Sport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP AT THE GENEVA MOTOR SHOW.

Geneva. 07.March, 09:45 CET. 
Follow here the live transmission of the BMW Group press conference.

open Streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare