Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorsport News - Numărul 06/16

Primul test pentru noul BMW M4 DTM la Oschersleben - Tom Blomqvist a avut o apariţie specială în Asia

Newsletter
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,97 KB)
  
Photos(3x, ~3,91 MB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de United SportsCar Championship sau de nenumăratele campionate regionale: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

DTM: Prim test de succes pentru noul BMW M4 DTM
La două săptămâni de la marea finală ce a avut loc pe Hockenheimring (Germania), toţi cei trei constructori implicaţi în DTM la un test de trei zile desfăşurat pe "Motorsport Arena Oschersleben" (Germania). Accentul a fost pus pe activitatea iniţială de setare a viitoarei generaţii BMW M4 DTM. Pe circuitul cu o lungime de 3,696 kilometri din apropiere de Magdeburg (Germania), BMW i-a avut în cockpit pe noul campion Marco Wittmann (Germania) şi pe coechipierul acestuia de la BMW Team RMG, Timo Glock (Germania). Împreună, ei au parcurs 430 de tururi. BMW M4 DTM va avea următoarea apariţie la testul de la Portimão (Portugalia), care va avea loc în perioada 14-17 noiembrie.

Cupa Mondială FIA Formula 3: Félix da Costa, Sims şi Eriksson participă la Macao
Pe lângă spectaculosul circuit stradal, care garantează curse interesante, fanii Cupei Mondiale FIA Formula 3 de la Macao (Macao) vor fi răsfăţaţi de reprezentanţii BMW Power. Alături de piloţii oficiali BMW António Félix da Costa (Portugalia) şi Alexander Sims (Marea Britanie), juniorul BMW Motorsport Joel Eriksson (Suedia) va lua şi el startul pe legendarul Guia Circuit (Macao) în etapa din 20 noiembrie. Cursa este punctul culminant al sezonului din Formula 3. În 2012, numele lui Félix da Costa a fost trecut pe lista învingătorilor. Anul acesta, el va încerca să repete succesul alături de echipa Carlin. Specialist al competiţiilor GT, Sims, care în luna iulie a câştigat cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia) cu un model BMW M6 GT3, va reveni în cursele de monoposturi. După ce s-a clasat al treilea în 2015, el este pregătit pentru cea de-a şaptea apariţie în Cupa Mondială FIA Formula 3 din Macao. Sims va concura pentru Double R Racing. Pe de altă parte, Guia Circuit este un teritoriu nou pentru Eriksson. El îşi va face debutul pe emblematicul circuit alături de echipa Motopark.

Asian Le Mans Series: Blomqvist a fost invitat special la Zhuhai
Pilot BMW în DTM, Tom Blomqvist (Marea Britanie) a fost în mijlocul acţiunii pentru echipa AAI în cursa de patru ore de la Zhuhai (China), etapă în Asian Le Mans Series. Totuşi, Blomqvist a fost obligat să-şi încheie timpuriu apariţia specială alături de Lin Yu (China) şi Akira Iida (Japonia), modelul BMW M6 GT3 abandonând după 86 de tururi. Anterior, Blomqvist şi colegii lui au avut o cursă solidă, urcând de pe locul al 13-lea avut pe grilă şi deţinând pentru o vreme poziţia a treia în categoria GT. Următoarea etapă din calendarul Asian Le Mans Series este la Fuji (Japonia), în perioada 1-3 decembrie.

Campionatul GT al Australiei: debut la Hampton Downs
Hampton Downs (Noua Zeelandă) a găzduit în premieră campionatul de anduranţă al Australiei. În penultima etapă a sezonului, eroul local Steve Richards (Noua Zeelandă) şi Max Twigg (Australia) au concurat cu modelul BMW M6 GT3 al BMW Team SRM. În calificări, cei doi au ratat la limită o prezenţă în Top 10, astfel că au luat startul de pe poziţia a 11-a a grilei. După 97 de tururi, Richards şi Twigg au trecut linia de sosire pe locul al 15-lea. Finala stagiunii va avea loc la Highlands Park (Noua Zeelandă), între 11 şi 13 noiembrie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare