Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorrad prezintă noul BMW K 1600 GTL. Luxosul și dinamicul model touring a fost rafinat și optimizat.

Cu o funcționare incredibil de lină, un sunet inimitabil și puterea supremă de 118 kW (160 CP) a motorului cu șase cilindri în linie, luxosul BMW K 1600 GTL era deja capabil de a furniza plăcere a pilotajului dinamic fără egal, în forma existentă. În versiunea revizuită, BMW Motorrad a optimizat acum și mai mult performanțele luxoasei motociclete de touring.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Seria K
·
K 1600 GTL
 

Press Contact.

Irinel Marghioala
BMW Group

Tel: +40730602199

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~100,64 KB)
  
Photos(35x, ~163,56 MB)

București. Cu o funcționare incredibil de lină, un sunet inimitabil și puterea supremă de 118 kW (160 CP) a motorului cu șase cilindri în linie, luxosul BMW K 1600 GTL era deja capabil de a furniza plăcere a pilotajului dinamic fără egal, în forma existentă. În versiunea revizuită, BMW Motorrad a optimizat acum și mai mult performanțele luxoasei motociclete de touring.

O privire de ansamblu asupra caracteristicilor noului BMW K 1600 GT.

 • Adaptare la normele EU4.
 • Motor cu șase cilindri în linie cu catalizatoare noi și soft adaptat conform normelor EU4, cu o putere de 118 kW (160 CP) la 7.750 rpm și un cuplu maxim de 175 Nm la 5.250 rpm.
 • Prezență vizuală mai evidentă.
 • Protecție optimizată la vânt și vreme potrivinică datorită deflectoarelor de vânt și parbrizului mai mari, precum și a secțiunilor laterale mutate mai în spate.
 • Poziție în șa relaxată, dreaptă, cu ghidonul mutat mai în spate (comparativ cu K 1600 GT) și scărițe mai joase.
 • Topcase în echiparea standard cu spătar confortabil integrat.
 • Suspensie electronică Dynamic ESA cu adaptare automată a amortizării în echiparea standard.
 • Asistență la mersul cu spatele pentru manevrabilitate mai simplă ca opțiune din fabrică.
 • Shift Assistant Pro pentru schimbare în treaptă superioară și inferioară fără folosirea ambreiajului ca opțiune din fabrică.
 • Intelligent Emergency Call ca opțiune din fabrică pentru asistență rapidă în caz de accident sau de urgență (actualmente disponibilă doar pe piețele europene cu capacitate ConnectedDrive).
 • Scheme coloristice noi și atrăgătoare:

     - Lightwhite nemetalizat

     - Thundergrey metalizat

     - K 1600 GTL Elegance: Ebony metalizat/Blackstorm metalizat

 • Echipament standard cuprinzător (ABS Pro, Control Dinamic al Tracțiunii DTC, far cu xenon, șa și manșoane încălzite, multi-controller, trei moduri de pilotaj, pilot automat etc.)
 • Gamă diversă de echipamente opționale consacrate (far adaptiv în viraj, far pe timp de zi, Keyless Ride, Hill Start Control, închidere centralizată, jante forjate etc.)
 • Accesorii Originale BMW Motorrad atât noi, cât și familiare, de ex. plăci pentru picioarele pasagerului, stop suplimentar pentru topcase, tobă sport HP, piese cromate, crash bar etc.

Prezență vizuală îmbunătățită, protecție mai bună la vânt și vreme potrivnică și ergonomie optimizată pentru și mai mult confort.

Aspectul noului K 1600 GTL este deosebit de impresionant datorită liniilor sale mai dinamice și mai elegante. Carenele laterale au fost redesenate de la deflectoarele de vânt mai mari și mai eficiente în jos, spre exemplu, și au fost trase înapoi pentru mai bună protecție împotriva vântului și vremii nefavorabile. Există și deflectoare de vânt pentru a asigura o protecție mai eficientă pentru mâinile riderului. Cele două oglinzi au fost și ele schimbate și au o suprafață mai mare cu o secțiune asferică pentru o vedere mai bună a traficului în spate. Suportul emblemei și numele modelului sunt finisate în crom de înaltă calitate.

Protecția pentru picior și compartimentul de depozitare de pe stânga și de pe dreapta în zona inferioară a motorului (acum ambele sunt echipamante standard) au fost și ele redesenate.

Abilitățile optime pentru touring sunt garantate de topcase-ul din echiparea standard, care a primit un spătar care permite pasagerului să se relaxeze pe distanțe lungi.

Suspensia electronică Dynamic ESA cu adaptare automată a amortizării în echiparea standard.

Cu suspensia controlată electronic Dynamic ESA în echiparea standard și cu modurile sale „Road” și „Dynamic”, noul K 1600 GTL deschide o nouă dimensiune a confortului, stabilității și dinamicii la rulare, asigurând o experiență a pilotajului inegalabilă.

În setarea standard „Road”, adaptarea amortizării se face complet automat și oferă cel mai înalt nivel de confort și aderență pe aproape orice suprafață. În funcție de preferințele clientului, pretensionarea arcului poate fi adaptată la sarcina motocicletei la apăsarea unui buton, independent de amortizare. De asemenea la apăsarea unui buton – amplasat în mod convenabil pe ghidon, astfel încât se poate face în mers – riderul poate schimba caracteristica de amortizare pe „Dynamic”, selectând o setare generală mai fermă a amortizării.

Asistență la mersul cu spatele pentru manevre facile.

Noul K 1600 GTL se ridică la standardele unui tourer luxos chiar și la manevre la viteze mici. Funcția de asistență la mersul cu spatele poate fi activată cu ușurință de pe ghidonul stâng la apăsarea unui buton. Mișcarea este inițiată de pilot, prin apăsarea butonului de pornire.

Shift Assistant Pro pentru schimbarea în treaptă superioară și inferioară fără folosirea ambreiajului.

Shift Assistant Pro, disponibil ca opțiune din fabrică, permite pilotului să schimbe în treaptă superioară și inferioară foarte ușor, fără activarea ambreiajului sau modificarea poziției manșonului de accelerație și poate fi folosit pentru majoritatea operațiunilor de schimbare a vitezei.

Intelligent Emercency Call este o opțiune din fabrică pentru asistență rapidă în caz de accident sau de urgență.

Asigurarea celei mai rapide asistențe posibile în cazul unui accident sau în situații de urgență și de pericol poate salva vieți omenești – o situație care afectează motocicliștii în mod deosebit. Din acest motiv, noul K 1600 GTL poate primi sistemul e-call „Intelligent Emergency Call” ca parte din echipamentul opțional disponibil din fabrică.

Această opțiune va fi introdusă în numeroase piețe europene până în 2018. De notat că această funcție va fi disponibilă inițial doar pe piețe cu capabilitate ConnectedDrive.

Scărițe confortabile pentru picioare și jante forjate exclusiviste ca opțiuni de personalizare.

O gamă largă de Accesorii Originale BMW Motorrad și de echipamente opționale disponibile din fabrică înseamnă că noul K 1600 GTL nu lasă nimic de dorit. Noile suporturi pentru scărițe acum permit instalarea plăcilor confortabile de susținere pentru pasager.

Trei variante coloristice exclusive de la „Sport” la „Elegance”.

Noul K 1600 GTL este prezentat în trei noi variante coloristice: Lightwhite nemetalizat, Thundergrey metalizat și Ebony metalizat/Blackstorm metalizat.

În combinație cu un motor vopsit în Platinum metalizat și cadrul și piesele contrastante în finisarea Monolith metalizat mat, culoarea Lightwhite nemetalizat accentuează proporțiile fluide și designul emoțional al lui K 1600 GTL.

Prin contrast, culoarea Thundergrey metalizat îi conferă lui GTL un aspect clasic, atemporal.

K 1600 GTL Elegance în culoarea Ebony metalizat/Blackstorm metalizat accentuează rafinamentul și exclusivismul. Aici, accentele speciale de crom pe aripa din față și pe deflectoarele de vânt fac o declarație sofisticată și luxoasă.

BMW Group

Datorită celor trei mărci ale sale - BMW, MINI şi Rolls-Royce -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 30 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări

În 2015, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 2,247 milioane de automobile şi aproape 137.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2015 a fost de aproximativ 9,22 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 92,18 miliarde de euro. La 31 decembrie 2015, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 122.244 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; http://www.bmw-motorrad.ro;

Facebook: https://www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania

Instagram: http://instagram.com/bmwmotorrad_ro

Site-uri de presă:

www.presa.bmw.ro

www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com

www.press.bmwgroup-sport.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare