Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cel mai exclusivist model BMW Motorrad din toate timpurile: BMW HP4 RACE. Prototipul cu cadru integral din fibră de carbon şi jante din fibră de carbon va fi prezentat la EICMA în Milano. Producţia de serie va începe în 2017.

În cadrul EICMA 2016, BMW Motorrad face avanpremiera celui mai exclusivist model din istoria mărcii: BMW HP4 RACE.

HP
·
BMW Motorrad
·
Mărci
·
HP4 RACE
 

Press Contact.

Irinel Marghioala
BMW Group

Tel: +40730602199

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,67 KB)
  
Photos(9x, ~60,97 MB)
  
Videos(2x, ~216,72 MB)

Bucureşti/Milano. În cadrul EICMA 2016, BMW Motorrad face avanpremiera celui mai exclusivist model din istoria mărcii: BMW HP4 RACE.

Nu există informaţii complete cu privire la gradul de asemănare dintre prototip şi modelul de serie, respectiv în ce procent elementele de pe prototip se vor găsi în aceeaşi formă pe modelul standard. Singura informaţie oficială a fost confirmată de Stephan Schaller, Preşedintele BMW Motorrad, cu privire la cadrul motocicletei şi jantele acesteia: "Modelul HP4 RACE va beneficia de cadrul din fibră de carbon, precum şi jantele din fibră de carbon prezentate pe prototip. Mai multe detalii despre acest model vor fi disponibile în primăvara anului 2017."

Un alt lucru cert este reprezentat de asamblarea manuală a modelului BMW HP4 RACE, într-o serie limitată, ce va fi livrată către clienţi în a doua jumătate a anului 2017.

BMW Group

Datorită celor trei mărci ale sale - BMW, MINI şi Rolls-Royce -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 30 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări

În 2015, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 2,247 milioane de automobile şi aproape 137.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2015 a fost de aproximativ 9,22 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 92,18 miliarde de euro. La 31 decembrie 2015, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 122.244 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; http://www.bmw-motorrad.ro;

Facebook: https://www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania

Instagram: http://instagram.com/bmwmotorrad_ro

Site-uri de presă:

www.presa.bmw.ro

www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com

www.press.bmwgroup-sport.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare