Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

După "Green Steering Wheel", BMW i3 câştigă acum şi "Golden Steering Wheel" acordat de "Auto Bild" şi "Bild am Sonntag"

După ce a fost desemnat "cel mai bun automobil ecologic nou", modelul premium cu propulsie integral electrică a câştigat şi la categoria "Sisteme de propulsie alternative"

I01
·
BMW i3
·
BMW i Automobile
·
BMW
·
Premii produse
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,58 KB)
  
Photos(4x, ~33,97 MB)

Bucureşti. BMW i3 a câştigat ediţia 2016 a "Golden Steering Wheel", fiind primul model care participă la competiţia organizată de "Auto Bild" şi "Bild am Sonntag" şi care primeşte premium pentru a doua oară ca recunoaştere a ciclului de viaţă revoluţionar. Fiind primul automobil premium din lume care a fost conceput de la început pentru mobilitate exclusiv electrică, BMW i3 a primit întâi "Green Steering Wheel", fiind desemnat "cel mai bun automobil ecologic" în 2013, încă dinainte de lansarea lui pe piaţă. Între timp, BMW i3 a ajuns pe şosele pentru a-şi demonstra calităţile. Cu o plăcere a condusului cu emisii zero şi un consum foarte eficient al energiei, un design caracterizat de pionierat şi o conectivitate inteligentă, modelul a impresionat juriul într-o serie de teste practice intensive. Ei au ales BMW i3 drept câştigător al ediţiei 2016 a "Golden Steering Wheel" în categoria "Alternative Drives" (Sisteme de propulsie alternative), premiul fiind decernat ieri la gala festivă ce a avut loc la editura Axel Springer din Berlin.

Decernat pentru prima dată în 1976, "Golden Steering Wheel" este unul dintre cele mai prestigioase premii din industria auto europeană. Ajunsă acum la cea de-a 41-a ediţie, competiţia a implicat iniţial 35 de modele actuale ce au fost votate de cititorii revistei din Germania şi alte 20 de ţări din Europa. BMW i3 a ocupat primul loc în categoria lui în toate cele 21 de ţări. Apoi, cele 21 de favorite ale cititorilor au fost testat asiduu de juriul de specialitate care a inclus piloţi de curse, designeri, tehnicieni, experţi în digital, redactori-şefi şi cititori. Pe baza drive testelor vaste şi a comparaţiilor detaliate, juriul internaţional format din 57 de membri a ales câştigătorii în fiecare dintre cele şase categorii, clasa "Sisteme de propulsie alternative" fiind introdusă pentru prima dată în acest an. Aici, încă o dată, BMW i3 a fost câştigător detaşat, primind cel mai mare punctaj din partea a cinci dintre cele şapte grupuri de specialişti.

Fiind disponibil pe şosele din lumea întreagă de trei ani, BMW i3 demonstrează cum propulsia exclusiv electrică şi, astfel, mobilitatea cu emisii zero pot fi combinate cu plăcerea de a conduce emblematică pentru marcă. Încă de la lansarea sa pe piaţă, BMW i3 a fost cele mai de succes automobil electric din segmentul compact premium. De exemplu, în Norvegia, BMW i3 a fost, încă din 2015, cel mai bine vândut automobil din întreaga gamă de modele BMW. În Germania, cota sa de piaţă pentru acest an este de 20,2%. La nivel global, aproape 85% dintre clienţii BMW i3 sunt noi pentru BMW.

În combinaţie cu tehnicile de producţie şi materialele sustenabile, dotările specifice modelului fac automobilul să fie un concept holistic neegalat de dezvoltare durabilă care anterior a câştigat "Green Steering Wheel", alături de numeroase alte premii. La lansarea sa pe piaţă, BMW i3 a fost primul automobil cu o apreciere a ciclului de viaţă certificată TÜV, care este mai bună cu cel puţin o treime decât cea a automobilelor produse şi propulsate de un motor convenţional.

Experienţa acumulată în dezvoltarea automobilelor BMW i este utilizată acum pentru transferul de tehnologie către mărcile BMW Group tradiţionale. Pe lângă utilizarea CFRP în structura caroseriei noului BMW Seria 7, acest aspect este reflectat în special în integrarea tehnologiei eDrive la modelele BMW iPerformance cu propulsie hybrid plug-in. După modelele BMW iPerformance din gamele BMW Seria 2 Active Tourer, BMW Seria 3 Sedan, BMW X5, BMW Seria 7 şi BMW X1 xDrive25Le iPerformance - acesta fiind dezvoltat exclusiv pentru piaţa auto din China -, noul BMW Seria 5 Sedan cu propulsie hybrid plug-in va fi lansat în primăvara anului 2017. Tot anul viitor va urma şi primul model hybrid plug-in al mărcii MINI.

Progresul constant în domeniul tehnologiei eDrive creşte şi mai mult interesul pentru BMW i3. Versiunea BMW i3 (94 Ah), cu capacitate extinsă a bateriei, atinge o autonomi de până la 200 de kilometri în condiţii de utilizare cotidiană şi o autonomie de până la 300 de kilometri în ciclul standard. Aceste valori le depăşesc cu mai bine de 50% pe cele ale BMW i3 (60 Ah) - care este disponibil în continuare.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare