Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorrad România continuă parteneriatul cu pilotul Cătălin Cazacu şi în sezonul competiţional 2017

BMW Motorrad România va extinde colaborarea cu pilotul Cătălin Cazacu şi pentru sezonul 2017, focusul fiind pe participarea într-un număr mai mare de etape din campionatele din Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

BMW Motorrad
·
Mărci
·
Sports
·
Sport motociclete
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~60,22 KB)
  
Photos(9x, ~73,03 MB)

Bucureşti. BMW Motorrad România va extinde colaborarea cu pilotul Cătălin Cazacu şi pentru sezonul 2017, focusul fiind pe participarea într-un număr mai mare de etape din campionatele din Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

BMW Motorrad România îl felicită pe Cătălin Cazacu pentru performanţele din sezonul competiţional 2016, pilotul român acumulând cel mai mare punctaj din acest sezon al Campionatului Naţional de Motociclism Viteză. Cazacu a obţinut 98 de puncte dintr-un total de 125 de puncte. În cele cinci etape desfăşurate în CNMV, Cătălin Cazacu a obţinut o victorie, trei clasări pe locul doi şi un loc patru.

Cazacu a participat şi la două etape din campionatul RoSBK, obţinând victoria în ambele. De asemenea, în participarea la două etape din Campionatul European Alpe Adria, Cătălin a obţinut un loc 12, iar în cea de-a doua a abandonat din motive tehnice.

BMW Motorrad România va extinde colaborarea cu pilotul bănăţean şi pentru sezonul 2017, focusul fiind pe participarea într-un număr mai mare de etape din campionatele din Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

“ Cătălin a dat dovadă de o perseverenţă ieşită din comun, reuşind să încheie anul cu cel mai mare număr de puncte din Campionatul Naţional de Motociclism Viteză. Tocmai de aceea am hotărât să extindem parteneriatul nostrum şi în anul 2017, Cătălin fiind un partener important atât în promovarea motorsportului, cât şi a siguranţei rutiere. Suntem încrezători că această colaborare va fi în continuare extrem de fructuoasă şi că se va materializa prin multiple victorii”, a declarant Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România.

“Mă bucur că putem continua acest partneriat, el fiind un element important în proiectul meu legat de motorsport. În ciuda unui an greu, am reuşit să avem rezultate notabile, iar sfârşitul de an este unul în care punem pe hârtie planurile pentru 2017. Pe lângă activitatea competiţională, îmi doresc să putem continua şi parteneriatul început în domeniul siguranţei rutiere şi a modulelor de siguranţă pentru motociclişti”, a precizat pilotul Cătălin Cazacu.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP AT THE GENEVA MOTOR SHOW.

Geneva. 07.March, 09:45 CET. 
Follow here the live transmission of the BMW Group press conference.

open Streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare