Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Seară de jazz în showroom-ul BMW Proleasing Motors, în avanpremiera Ploiești Jazz Festival 2016

Ploiești, 22 noiembrie 2016: Ediția din acest an a festivalului de jazz Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiești, a oferit, în premieră, cu multe surprize speciale menite să încânte publicul ploieștean. Una dintre ele a fost organizarea în data de 18 noiembrie, în parteneriat cu Proleasing Motors, a unui recital de jazz în showroom-ul BMW din Ploiești.

Proleasing
·
Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group
·
Teme culturale
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~15,09 KB)
  
Photos(4x, ~17,27 MB)

Ploiești, 22 noiembrie 2016: Ediția din acest an a festivalului de jazz Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiești, a oferit, în premieră, cu multe surprize speciale menite să încânte publicul ploieștean. Una dintre ele a fost organizarea în data de 18 noiembrie, în parteneriat cu Proleasing Motors, a unui recital de jazz în showroom-ul BMW din Ploiești.

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile BMW, MINI și Ford duce astfel mai departe o tradiție ce a debutat cu mai bine de 10 ani în urma, în 2015, atunci când în showroom-ul Ford din Ploiești a fost ținut pentru prima data un spectacol de teatru. Anul trecut, a fost rândul showroom-ului BMW să găzduiască, cum laude, două dintre reprezentațiile din cadrul Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Dând curs unui parteneriat încheiat în 2015 cu Filarmonica Ploiești, Proleasing Motors își deschide de această data porțile pentru o altă Artă: showroomul BMW va fi amifitrionul unei reprezentanții de jazz, și nu numai.

”Prin realizarea parteneriatului cu Filarmonica Ploiești și, implicit, prin găzduirea evenimentului Jazz Night Out, ne dorim să marcăm încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a evolua în continuare sub semnul responsabilității sociale și culturale, și să încurajăm frumosul, care trebuie apreciat indiferent de mediul în care activăm. Anul acesta este unul foarte important pentru noi, întrucât marchează 15 ani de la înființarea Proleasing – a fost o bucurie pentru noi să îl putem sărbători prin proiecte ce ne-au adus mai aproape de comunitatea din care facem parte, mai ales în domeniile educației și cultural. Această seară de jazz alături de prieteni este avanpremiera unui final bun al unui an excepțional” declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Evenimentul a debuta cu un recital TRIO ZOOM și a continuat cu o degustare de vinuri alese. În tot acest timp, invitații au putut admira îndeaproape noul BMW Seria 7, cel mai exclusiv model al mărcii.

 

*** Despre Proleasing Motors.

Proleasing Motors este unul dintre cei mai longevivi și importanți dealeri Ford la nivel național, cu centre integrate vânzări – service auto în orașele Ploiești, Buzău și Târgoviște. Proleasing a deschis primul dealership Ford în anul 2001, în orașul Ploiești, urmat fiind de dealership-urile Ford din Targoviște – în 2007 și Buzău – în 2008.

Deschis în martie 2013, ca urmare a unei investiții de 2,5 milioane Euro, dealerul BMW Proleasing Motors integrează, pe o suprafață de peste 2.000m2, primul showroom BMW din România dezvoltat dupa noile standarde internaționale ale mărcii, un showroom MINI, un centru integrat service și piese de schimb și o ofertă extinsă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

 

Contact Proleasing Grup Departament Marketing: Florentina Corbu, marketing@proleasing.ro, 0729.998.639

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare