Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

«Resale Value Giants»: MINI este lider în două categorii de automobile

Cel mai nou clasament al modelelor de pe piaţa auto din Germania care oferă cea mai bună valoare de revânzare: MINI One este lider în clasa mică, MINI One Clubman este numărul 1 în segmentul compact. „MINI obţine constant rezultate de top în ceea ce priveşte valoarea de revânzare. Ne uităm cu mare atenţie la studiile din Germania, cea mai importantă piaţă auto din Europa, pe care o considerăm un trend setter şi pentru România”, explică Cristian Vlaşin, Sales şi Business development Manager, BMW Group România.

MINI Clubman
·
MINI 3 uşi
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~100,41 KB)
  
Photos(2x, ~10,81 MB)

Bucureşti/München. Achiziţionarea unui automobil nou al mărcii premium britanice MINI este o investiţie profitabilă. Cumpărătorul poate fi sigur în ceea ce priveşte plăcerea condusului, stilul individual şi calitatea premium, dar se poate baza şi pe un nivel foarte înalt al valorii de revânzare. De mai mulţi ani, modelele MINI se numără printre câştigătorii clasamentelor "Resale Value Giants" publicate de "Focus Online". În actuala ierarhie, MINI este lider în două categorii de automobile. Noul MINI One cu trei uşi (75 kW/102 hp) este considerat a fi modelul cu cel mai mic procent de pierdere a valorii din clasa mică, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru noul MINI One Clubman (75 kW/102 hp) în segmentul compact. Aceste evaluări se bazează pe analizele realizate de institutul de cercetări de piaţă Bähr & Fess Forecasts din Saarbrücken. Studiul analizează evoluţia anticipată a valorii actualelor automobile noi pe parcursul următorilor patru ani.

 

„MINI obţine constant rezultate de top în ceea ce priveşte valoarea de revânzare. Ne uităm cu mare atenţie la studiile din Germania, cea mai importantă piaţă auto din Europa, pe care o considerăm un trend setter şi pentru România”, explică Cristian Vlaşin, Sales şi Business development Manager, BMW Group România. „Valoarea bună de revânzare este un argument pragmatic de achiziţie pentru MINI – modelele mărcii noastre se dovedesc o achiziţie rentabilă şi vedem un interes în creştere şi din partea clienţilor de flote. De altfel, cea mai importantă achiziţie în acest an a fost o flotă de 30 de modele MINI One”, a continuat Vlaşin.

 

Date fiind calităţile diverse şi popularitatea lor foarte mare, cele două MINI desemnate "resale value giants" au tot ce le trebuie pentru fi foarte dorite pe piaţa automobilelor second-hand. Conform previziunilor specialiştilor din piaţă, MINI One cu trei uşi va avea, peste patru ani, o valoare de revânzare de 56,5% din preţul actual. Cea mai nouă generaţie a originalului în segmentul premium al clasei mici a fost lider al categoriei sale şi în precedentele clasamente "Resale Value Giant". Aşa că nu a fost nici o surpriză că "Focus online" a ajuns şi de această dată la aceeaşi concluzie pozitivă: "MINI One este o investiţie de succes".

 

Pe de altă parte, MINI One Clubman a performat şi mai bine în cea mai recentă analiză: după o perioadă de patru ani, acest model este capabil să atingă o valoare de revânzare de 58% din preţul original de achiziţie. Reinterpretarea modernă a conceptului shooting brake cu patru uşi laterale, două uşi divizate în spate şi un interior versatil interior a fost inclusă în premieră în evaluarea clasei compacte şi "imediat a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului", aşa cum afirmă "Focus online".

 

Pentru actualul clasament "Resale Value Giant", gama de modele a fost analizată pentru un total de 16 categorii de automobile. În previziunile lor, specialiştii pieţei auto au luat în calcul nu doar caracteristicile fiecărui model, ci şi imaginea mărcii, performanţele în testele comparative, concurenţa din fiecare segment, studiile referitoare la clienţi şi evoluţiile economice generale. Compararea valorii de revânzare este o orientare importantă pentru potenţialii cumpărători de automobile noi atunci când iau decizia de achiziţie. În cele din urmă, diferenţa dintre preţul de cumpărare şi valoarea de revânzare este un factor-cheie de cost. Noua generaţie MINI performează bine la acest capitol, la fel cum o face în ceea ce priveşte eficienţa, astfel că oferă o combinaţie perfectă între plăcerea condusului şi economie.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare