Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Modelele BMW X1 şi BMW Seria 2 Coupe au primit "Top Safety Pick" din partea IIHS

Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS), organizaţia care evaluează siguranţa automobielor în USA, a desemnat modelele BMW X1 şi BMW Seria 2 Coupe ca fiind "Top Safety Pick”. Pentru a obţine această evaluare, un automobil trebuie să primească o serie de calificative bune în cinci teste de impact diferite - impact frontal redus, impact frontal moderat, lateral, rezistenţa acoperişului şi protecţie a capului, printre alte considerente.

F22
·
F49
·
Coupé
·
Seria 2
·
X1
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,14 KB)
  
Photos(2x, ~7,66 MB)

Bucureşti. Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS), organizaţia care evaluează siguranţa automobielor în USA, a desemnat modelele BMW X1 şi BMW Seria 2 Coupe ca fiind "Top Safety Pick”. Pentru a obţine această evaluare, un automobil trebuie să primească o serie de calificative bune în cinci teste de impact diferite - impact frontal redus, impact frontal moderat, lateral, rezistenţa acoperişului şi protecţie a capului, printre alte considerente.

BMW X1 a fost premiat pentru al doilea an consecutiv de către IIHS şi a fost apreciat pentru caroserie şi designul structurii, ceea ce a susţinut performanţele sale în testul de impact frontal redus. BMW X1 continuă succesul generaţiei anterioare prin încorporarea unui interior mai spaţios, a unei eficienţe mai mari şi a tehnologiei din avanposturile inovaţiei.

De la lansarea sa în 2014, BMW Seria 2 Coupe a fost apreciat de IIHS în fiecare an, astfel că a adunat patru apariţii consecutive. Seria 2 a fost apreciat pentru integritatea structurii caroseriei, primind un calificativ de top la toate testele de impact.

Sistemul de prevenire a impactului frontal, disponibil la BMW X1 şi BMW Seria 2, a primit un calificativ foarte bun din partea IIHS. În testele pe circuit, la o viteză de 12 mph (19,3 km/h), viteza de impact a fost redusă în medie cu 10 mph (16,09 km/h). În testul efectuat la 25 mph (40,23 km/h), viteza de impact a fost redusă cu 7 mph (11,26 km/h). Sistemul include o componentă de avertizare asupra coliziunii frontale, care îndeplineşte criteriul National Highways Traffic Safety Administration (Administraţiei Naţionale de Siguranţă a Traficului pe Autostrăzi).

BMW X1 şi BMW Seria 2, în versiune 2017, oferă un nivel înalt al dotărilor standard de siguranţă, care includ eCall, BMW TeleService, Dynamic Stability Control, Brake Dry Assist, Cornering Brake Control şi Dynamic Traction Control. Sunt disponibile şi dotări opţionale precum Lane Departure Warning, Frontal Collision Warning cu Pedestrian Warning şi City Collision Mitigation.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP AT THE GENEVA MOTOR SHOW.

Geneva. 07.March, 09:45 CET. 
Follow here the live transmission of the BMW Group press conference.

open Streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul MINI Countryman
Fri Nov 11 10:27:00 CET 2016
R60
MINI Countryman
Preţuri Noul BMW Seria 5
Wed Nov 09 07:45:00 CET 2016
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare