Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group pregăteşte un nou centru de dezvoltare pentru condus autonom

Centrul va fi deschis la Unterschleissheim, lângă München pentru pregătirea proiectului BMW iNEXT, primul automobil autonom pregătit de BMW Group pentru 2021. În pregătire, compania a început un amplu proces de recrutare de specialişti.

Corporativ
·
Resurse umane
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
BMW ConnectedDrive
 

Bucureşti/München. BMW iNEXT este pregătit pentru lansare în 2021 - cu condus autonom, electric, complet conectat. O întreagă gamă de modele cu condus autonom de la toate mărcile BMW Group vor urma după aceea. Pentru a reuşi acest lucru, BMW Group îşi reuneşte grupele de cercetare pe care le deţine în dezvoltarea conectivităţii automobilelor şi a condusului autonom la un nou campus din Unterschleissheim, în apropiere de München. Pentru dezvoltarea proiectului, BMW Groupa a început un amplu proces de recrutare.

 

Până la finalizarea acestuia, peste 2.000 de angajaţi vor lucra la următoarele etape spre condusul complet autonom, de la dezvoltarea de software până la testarea pe şosea, într-o nouă locaţie. "Drumul spre condusul complet autonom este o oportunitate pentru baza producţiei auto din Germania. Decizia de a dezvolta şi de a testa pe şosea aceste automobile în apropiere de München ilustrează modul în care BMW Group şi întreaga regiune pot beneficia de această schimbare în industria auto", explică Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie şi responsabil pentru dezvoltare în cadrul BMW Group.

 

Agilitatea ca o competenţă de bază

De la jumătatea anului 2017, centrele de dezvoltare distribuite în prezent în mai multe locaţii vor fi reunite la Unterschleissheim. "Pentru a reuşi, punem bazele unor noi forme de colaborare în cadrul «project i 2.0», cu echipe mici de specialişti pentru reacţii rapide şi colaborări în cadrul companiei, precum şi un nivel înalt de autonomie în luarea deciziilor", explică Fröhlich. Noua structură de lucru va fi caracterizată de echipe agile, distanţe scurte - şi mai presus de orice, procese scurte de luare a deciziilor. La noul campus, dezvoltatorii de software vor fi în măsură să ia codul pe care tocmai l-au scris şi să-l testeze imediat într-un automobil real. "Combinăm avantajele unui start-up, precum flexibilitatea şi viteza, cu cele ale unei companii deja existente, precum securitatea proceselor şi cunoştinţele în industrializare", adaugă directorul de dezvoltare. "Viitoarea locaţie de dezvoltare pentru condusul autonom ne va permite să lansăm BMW iNEXT, primul model BMW cu condus autonom, pe piaţă în 2021", completează Fröhlich. BMW Group intenţionează să înceapă testarea automobilelor autonome în mediul urban, la München, încă din 2017.

 

"Facem propria noastră programare."

În prezent, BMW Group are aproape 600 de angajaţi pentru dezvoltarea condusului autonom. Majoritatea este reprezentată de dezvoltatori de software - iar numărul acestor este în creştere. "Aici continuăm să facem propria noastră programare şi suntem responsabili pentru implementarea propriilor idei", explică André Müller, un dezvoltator de software din echipa de condus autonom. "Utilizăm cele mai noi tehnologii, precum ROS (sistem de operare robot), şi putem vedea rezultatele rapid şi direct în automobil. Este foarte interesant să lucrezi la un domeniu atât de important pentru viitor." André Müller este dornic să aibă noi colegi. Prin campusul din Unterschleissheim, BMW Group continuă să-şi extindă dezvoltarea automobilelor autonome şi caută specialişti IT şi dezvoltatori de software în domeniile inteligenţei artificiale, a învăţării mecanice şi a analizei datelor.

 

Toate posturile disponibile şi informaţiile cu privire la intrarea în BMW Group pot fi găsite pe bmw.jobs/karrierewebsite. Dezvoltatorul de software André Müller spune mai multe despre activitatea lui într-un interviu la bmw.jobs/facebookinterview (interviu în limba germană. Oportunităţi de interviu în limba engleză sunt disponibile la cerere).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare