Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Proiecţie specială pe suprafaţa BMW Seria 7

Dezvoltarea noului BMW Seria 7 prezentată printr-o soluţie inovatoare folosind tehnologia de 3D mapping şi proiecţie.

Corporativ
·
Sales şi marketing
·
Seria 7

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,9 KB)
  
Photos(9x, ~28,95 MB)

Bucureşti/München. Într-o prezentare elaborată, care utilizează instalaţii luminoase estetice şi storytelling inovator, BMW aduce la viaţă procesul de dezvoltare şi experienţa inginerească din spatele noului BMW Seria 7 Sedan. Instalaţia va fi expusă la BMW Welt din München, BMW Brand Stores din Paris şi Bruxelles şi BMW Driving Centre din Seul. În acest fel, marca BMW combină arta şi tehnologia într-o instalaţie unică prin care stabileşte un nou standard pentru experienţa de client.

Prin designul estetic, performanţele dinamice şi eleganţă, cea mai recentă generaţie BMW Seria 7 Sedan stabileşte noi repere în clasa de lux - nu numai prin stilul său inimitabil, ci şi prin poziţia sa de lider al inovaţiei. În calitate de navă-amiral al mărcii BMW, BMW Seria 7 încorporează o gamă largă de tehnologii noi, inclusiv structura Carbon Core a caroseriei, controlul prin gesturi şi BMW Laserlight.

Bazat pe înţelegerea modernă a luxului şi a ingineriei precise întruchipate de BMW Seria 7 Sedan, BMW Experiential Marketing a dezvoltat o abordare complet nouă de storytelling.

Obiectivul marketingului experienţial este acela de a utiliza abordări inovatoare şi cele mai noi tehnologii pentru a aduce la viaţă esenţa mărcii BMW. Cea mai recentă instalaţie "BMW Projection Mapping" utilizează metode avansate de proiecţie pentru vizualizarea proceselor de design pentru BMW Seria 7 Sedan. Proiectoare puternice prezintă imagini direct pe caroseria modelului de serie. De la trasarea primele schiţe, cu liniile distinctive ale profilului lateral, până la modelul de lut şi schiţa 3D, în decurs de două minute, vizitatorii au posibilitatea de a urmări evoluţia unui BMW Seria 7 - de la idee până la nava-amiral finisată. Un ecran suplimentar oferă informaţii generale suplimentare cu privire la respectiv fază de lucru.

"Obiectivul nostru este să aducem vizitatorii mai aproape de marca BMW prin experienţe noi şi interactive", explică Claudette Pohl, project manager pentru marketing experienţial pentru formate internaţionale de brand. "În acest proiect, am găsit combinaţia ideală între varianta digitală inovatoare a «storytelling-ului de lux» şi apelul estetic puternic. La fel ca nava-amiral şi platforma tehnologică ale BMW, această abordare inovatoare a conţinutului şi a mediului se potriveşte perfect cu BMW Seria 7."

În mod deliberat, BMW a localizat instalaţia departe de showroomuri. Cu prezentări la BMW Welt din München, BMW Brand Stores din Paris şi Bruxelles şi BMW Driving Centre din Seul, marca îşi face simţită prezenţa în oraşe importante. În acest fel, BMW caută un dialog activ cu un public-ţintă cosmopolit. Formatul proiecţiei de cartografiere este un element central al experienţei de brand.

Pentru acest proiect, BMW a colaborat cu agenţia londoneză Holition. Specialiştii în tehnologie pentru realitate virtuală şi augmentată au adaptat proiectele la BMW Seria 7, astfel că au petrecut mai multe săptămâni lucrând la detalii. Fiecare pixel a trebuit să fie poziţionat perfect pentru a se potrivi cu liniile de design ale caroseriei. Proiecţia nu este afectată de condiţiile de iluminare, iar imaginile la rezoluţie maximă pot fi cartografiate direct pe vopseaua automobilului chiar şi la lumina zilei - o premieră absolută.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare