Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW S 1000 XR este prezent în cea mai nouă ecranizare a francizei, Resident Evil: The Final Chapter

Prima motocicletă sport adventure din portofoliul BMW Motorrad - BMW S 1000 XR - îşi face debutul pe marile ecrane în Resident Evil: The Final Chapter, care recent a avut premiera mondială. Bazat pe foarte populara serie de jocuri video de la Capcom, „Resident Evil: The Final Chapter” este ultima ecranizare a celei mai de succes francize de filme după jocuri video din istorie, cu încasări de peste un miliarde de dolari la nivel mondial.

Seria S
·
S 1000 XR
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~59,74 KB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Prima motocicletă sport adventure din portofoliul BMW Motorrad - BMW S 1000 XR - îşi face debutul pe marile ecrane în Resident Evil: The Final Chapter, care recent a avut premiera mondială. Bazat pe foarte populara serie de jocuri video de la Capcom, „Resident Evil: The Final Chapter” este ultima ecranizare a celei mai de succes francize de filme după jocuri video din istorie, cu încasări de peste un miliarde de dolari la nivel mondial.

De această dată, Alice, personajul principal interpertat de Milla Jovovich, conduce modelul sport adventure BMW S 1000 XR, ea trebuind să se întoarcă acolo unde a început tot coşmarul - The Hive în Raccoon City, unde Umbrella Corporation îşi reuneşte forţele pentru o ultimă lovitură împotriva singurilor supravieţuitori ai apocalipsei. Din fericire, S 1000 XR este partenerul perfect pentru Alice în cursa vieţii. Chiar şi la viteze ridicat, agilitatea şi dinamica motocicletei rămân impecabile. Este o motocicletă care oferă performanţele dinamice ale unui model de curse, poziţia verticală a şezutului unui model adventure şi anduranţa unui tourer.

Despre film
Acţiunea începe imediat după evenimentele din Resident Evil: Retribution, iar Alice este singurul supravieţuitor a ceea ce însemna ultimul obstacol al umanităţii împotriva strigoilor. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul - The Hive din Raccoon City, unde Umbrella Corporation îşi reuneşte forţele pentru o ultimă lovitură împotriva singurilor supravieţuitori ai apocalipsei. În rolurile principale sunt Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy şi Iain Glen. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.evilcomeshome.com.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare