Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Formula E: MS Amlin Andretti luptă susţinută, dar fără recompense în Argentina

MS Amlin Andretti nu a obţinut rezultatul la care spera în cea de-a treia etapă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E, ce a avut loc la Buenos Aires (Argentina). Cele două monoposturi MS Amlin Andretti ATEC-002 au încheiat în afara punctelor la Buenos Aires ePrix: pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) s-a clasat al 11-lea, iar Robin Frijns (Olanda) a fost al 14-lea.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 83,12 KB)
  
Photos(11x, 26,1 MB)

Bucureşti/München. MS Amlin Andretti nu a obţinut rezultatul la care spera în cea de-a treia etapă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E, ce a avut loc la Buenos Aires (Argentina). Cele două monoposturi MS Amlin Andretti ATEC-002 au încheiat în afara punctelor la Buenos Aires ePrix: pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) s-a clasat al 11-lea, iar Robin Frijns (Olanda) a fost al 14-lea.

Calificări
De la început a fost o zi dificilă în Argentina. După problemele din antrenamentele libere, care au limitat evoluţia pe circuit, Félix da Costa a obţinut doar locul al 17-lea, cu un timp de 1:13,326, după un incident pe pistă. Frijns a evoluat ceva mai bine, obţinând al 13-lea timp - 1:10,172.

Cursă
Cu poziţii de start la jumătatea plutonului, a fost dificil ca cele două monoposturi Andretti să urce în clasament. Cu piloţii prinşi în trafic în prima parte, manşa a lăsat puţine şanse pentru o strategie inteligentă în ceea ce priveşte gestionarea energiei. Ambii piloţi au intrat la standuri la jumătatea distanţei, în turul 19, şi, în ciuda unor penalizări şi drame, nu au avut ritmul necesar pentru puncte în Argentina. Félix da Costa s-a bucurat de un atac târziu, astfel că a încheiat pe poziţia 11-a - şase locuri mai sus decât la start -, în timp ce Frijns a suferit spre finalul cursei şi nu s-a clasat decât al 14-lea. Echipa a fost încântată să vadă ambele monoposturi la sosire, în ciuda unei întreceri dificile la Buenos Aires. Sébastien Buemi (Elveţia) a câştigat etapa pentru echipa eDams Renault.

Perspective
Următoarea cursă pentru MS Amlin Andretti şi BMW i va fi Mexico City ePrix, care are loc la 1 aprilie. A patra cursă a sezonului va duce echipele din FIA Formula E pe Autódromo Hermanos Rodríguez - parţial stadion de baseball, parţial circuit de curse şi gazda Grand Prix-ului de Formula 1 al Mexicului.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Wednesday, 19. April.
Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare