Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Seria 1 Sedan: model sportiv şi foarte emoţional, disponibil exclusiv pentru piaţa din China

Dezvoltat la München, produs la Shenyang, dedicat pieţei chineze. Un model nou dedicat segmentului compact, o piaţă cu creştere rapidă.

F52
·
BMW
·
Seria 1
·
Sedan
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,45 KB)
  
Photos(12x, ~12,8 MB)

Bucureşti/München/Beijing. BMW extinde gama compactă cu un model adaptat special pentru a face faţă cerinţelor de pe piaţa chineză. BMW Seria 1 Sedan, cu imaginea sportivă şi elemente de dezvoltare specifice pieţei, este un model nou care arată potenţialul important al pieţei chineze. Noul model este oferit de BMW Group şi BMW Brilliance Automotive Ltd. exclusiv pe piaţa auto din China.

Vorbind la evenimentul de lansare a acestui model la Shanghai, Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru vânzări şi Marketing BMW, a comentat: "Anul trecut am vândut peste o jumătate de milion de automobil în China, iar aceasta, cea mai mare piaţă a noastră, continuă să ofere un potenţial mare. Clienţii noştri din China au solicitat un model mai mic care să îndeplinească cerinţe specifice şi am lucrat asiduu cu colegii noştri de aici pentru a fi siguri că acest automobil nu numai că va îndeplini, dar va şi depăşi aceste cerinţe".

BMW Seria 1 Sedan a fost dezvoltat la sediul central BMW din München, cu susţinerea inginerilor chinezi. Acest model şi echiparea lui sunt orientate spre cerinţele specifice ale publicului-ţintă modern din China, precum şi spre condiţiile de drum şi trafic de acolo. În timpul dezvoltării pentru producţia de serie, noul model a fost supus unei testări şi armonizări intensive - atât global, la Nürburgring, cât şi în condiţii climatice şi de drum prezente în China -, astfel încât să asigure un nivel de plăcere a condusului şi caracter practic cotidian optimizate pentru mediul real în care este utilizat.

BMW Seria 1 Sedan este produs în cadrul joint-venture-ului dintre BMW Group şi BMW Brilliance Automotive Ltd. la uzina Tiexi, deschisă în 2012, care face parte din locaţia de producţie Shenyang, din nord-estul Chinei. De asemenea, la Shenyang sunt produse şi alte modele ale mărcii ce sunt concepute special pentru piaţa auto din China. Producţia de automobile de la Shenyang este supusă aceloraşi standarde riguroase de calitate care se aplică în întreaga reţea de producţie pe care BMW Group o are pe mapamond.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare