Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Transformare revoluţionară 3asy ride Select – condiţii de finanţare pentru motociclete, pentru prima dată la nivelul pieţei de automobile.

BMW Motorrad România şi BMW Financial Services lansează 3asy ride Select. Pentru prima dată în România, achiziţia unei motociclete se face în condiţii deosebit de competitive, la un nivel comparabil cu piaţa de automobile.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Preţuri
·
Seria G
·
Seria F
·
Seria R
·
Seria K
·
Seria S
·
Corporativ
·
Financial Services
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~163,16 KB)
  
Photos(3x, ~27,17 MB)

Bucureşti. BMW Motorrad România şi BMW Financial Services lansează 3asy ride Select. Pentru prima dată în România, achiziţia unei motociclete se face în condiţii deosebit de competitive, la un nivel comparabil cu piaţa de automobile.

„Până acum leasingul pentru piaţa de motociclete avea condiţii mult peste situaţia din auto şi era dificil de abordat. Acum am schimbat dramatic situaţia. 3asy ride Select oferă un avantaj important în fiecare detaliu – avans, dobândă, valoare reziduală, CASCO şi garanţie, totul pentru o soluţie flexibilă şi foarte accesibilă. Am reuşit, în premieră pentru România, să aducem finanţarea de motociclete la acelaşi nivel cu cea de pe piaţa auto. Acum este chiar simplu să te bucuri de o motocicletă BMW. Mai mult, clientul are libertatea totală de a alege – perioada între 1 şi 5 ani, soluţii cu valoare reziduală mare sau dobândă zero, mai multe modele de CASCO”, explică Ionuţ Bâtu, manager BMW Motorrad pentru România şi Bulgaria.

Pachetul 3asy ride Select urmăreşte toate elementele unui program complet de finanţare. Avansul a fost redus, în premieră, de la 33% la 20%. Cu o valoare reziduală garantată de până la 50%, clientul are, pentru prima dată, libertatea să aleagă la finalul perioadei între trei opţiuni: să plătească valoarea reziduală şi să intre în posesia motocicletei, să refinanţeze valoarea reziduală cu un nou leasing sau să returneze motocicleta fără a mai fi nevoie să plătească valoarea reziduală. Această soluţie vine şi cu beneficiul unei rate deosebit de mici. Dobânda este de asemenea competitivă, de numai 3,99% pentru finanţare Euro şi 4,99% pentru Lei. Există, în premieră, şi posiblitatea unei achiziţii în 12 rate egale, fără dobândă şi cu valoare reziduală 1%, ca alternatvă la finanţarea cu valoare reziduală 50%. Pentru un leasing pe o perioadă mai mare de 24 de luni, clienţii beneficiază de extinderea gratuită a perioadei de garanţie pe toată perioada contractului de leasing.

În colaborare cu Groupama, BMW Motorrad a creat şi cea mai competitivă ofertă de CASCO din piaţă. Cota anuală este de 5,9% pe an pentru opţiunea „Complet” şi 4,4% pentru opţiunea „Anotimpuri”. Cu absolvirea unui curs de siguranţă de la unul din cei doi traineri acreditaţi BMW Group (Rider Academy sau Ridex), cotele scad la 4,9%, respectiv 3,9% pe an – o valoare la nivelul celei din piaţa auto.

„Avem deja trei ani în care promovăm activ programele de siguranţă şi pilotaj defensiv prin trainerii noştri acreditaţi BMW Motorrad. Oferim un număr important de cursuri gratuite pentru a încuraja motocicliştii noştri să descopere beneficiile acestui program de pregătire. Noul pachet de CASCO oferit împreună cu Groupama recunoaşte încă o dată beneficiile acestui program”, arată Ionuţ Bâtu.

Exemple de finanţare

BMW R 1200 GS, cel mai popular model al mărcii atât din România, cât şi de pe piaţa globală, poate fi achiziţionat acum cu o rată lunară completă (include CASCO şi TVA) de 200 de Euro, cu o finanţare de 4 ani, cu avans de 20% şi valoare reziduală de 40%.

Odată cu lansarea preconizată în acest an, BMW G 310 R va deveni cea mai accesibilă motocicletă a mărcii. Rata lunară cu TVA şi CASCO incluse - 306 lei. Plata iniţială TVA inclus 5.407 lei. Plata finală opţională prin 3asy ride Select, TVA inclus 8.554 lei.

BMW 3ASY Ride Select – în detaliu BMW Financial Services prin Unicredit Leasing.

Finanţare:

12 luni – valoare reziduală de 50%

24 luni – valoare reziduală de 50%

36 luni – valoare reziduală de 45%

48 luni – valoare reziduală de 40%

60 luni – valoare reziduală de 60%

Avans: 20%, redus de la 33%

Dobândă:

3,99% pentru Euro

4,99% pentru Lei

0% pentru 12 luni, Euro sau Lei, valoare reziduală 1%

CASCO:

Complet – 5,9%

Anotimpuri – 4,4%

Complet + curs de siguranţă – 4,9%

Anotimpuri + curs de siguranţă – 3,9%

Site-ul de prezentare BMW 3asy ride Select

http://bmwmotorradnews.ro/3asy-ride-select

BMW Group

Datorită celor trei mărci ale sale - BMW, MINI şi Rolls-Royce -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2016, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 2,367 milioane de automobile şi 145.000 motociclete. Profitul brut a fost de aproximativ 9,67 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 94,16 miliarde de euro. La 31 decembrie 2016, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 124.729 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; www.bmw-motorrad.ro

Facebook: www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania

Site-uri de presă:

www.presa.bmw.ro

www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com

www.press.bmwgroup-sport.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare