Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Ambasadorul mărcii BMW, Alessandro Zanardi, pregătit să participe la două triatlonuri pe distanţe lungi în 2017

Prima participare a pilotului oficial BMW la triatlonul Austria-Kärnten din iulie +++ În octombrie, el intenţionează să participe din nou la legendara competiţie din Hawaii +++ Zanardi: "Încă mă simt precum un copil în magazinul cu jucării"

Sport
·
More Sports
·
Alessandro Zanardi
·
BMW Ambassadors
·
Altele
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,3 KB)
  
Photos(26x, ~45,39 MB)
  • Prima participare a pilotului oficial BMW la triatlonul Austria-Kärnten din iulie
  • În octombrie, el intenţionează să participe din nou la legendara competiţie din Hawaii
  • Zanardi: "Încă mă simt precum un copil în magazinul cu jucării"

 

Bucureşti/München. În 2014, Alessandro Zanardi (Italia) şi-a descoperit pasiunea pentru triatlon, iar acum este pregătit să accepte mai multe provocări în 2017. La 2 iulie, ambasadorul mărcii BMW şi pilotul oficial BMW va concura la triatlonul pe distanţă lungă Austria-Kärnten de la Klagenfurt, iar în octombrie plănuieşte a treia participare la legendarul eveniment din Hawaii (SUA). Zanardi a concurat cu succes la triatlonul Kona din Big Island în 2014 şi 2015, de fiecare dată încheind cu un timp de sub 10 ore.

În 2016, Zanardi nu a participat la nici un triatlon pentru că s-a concentrat exclusiv pe competiţiile de paraciclism de la Rio de Janeiro şi a făcut-o cu succes: el a adăugat încă două medalii de aur şi una de argint la colecţia sa, devenind cvadruplu campion paralimpic. Acum, el va accepta din nou provocarea triatlonului - şi nu doar pentru un singur eveniment, ci în mod regulat.

Priam competiţie din programul său este triatlonul din localitatea austriacă Klagenfurt, care are loc la 2 iulie, unde îl aşteaptă aceleaşi distanţe ca în Hawaii: 3,86 kilometri de înot, o secţiune de ciclism de 180,2 kilometri, iar în final un maraton întreg pe distanţa clasică de 42,195 kilometri. Italianul în vârstă de 50 de ani îşi va folosi din nou handbike pentru secţiunea de ciclism şi va concura în proba de alergare cu un scaun cu rotile olimpic. Va fi prima participare a lui Zanardi la această competiţie.

"Sunt foarte nerăbdător să concurez la Klagenfurt, care este unul dintre cele mai populare concursuri de acest gen, şi să-mi extind experienţa în triatlonuri pe distanţe lungi", a spus Zanardi. "De fapt, este un nou start interesant pentru mine pentru că am decis să-mi schimb pregătirile şi să mă dezvolt ca sportiv pe distanţe lungi. Aceasta este o abordare complet diferită pentru a mă pregăti în vederea competiţiilor de paraciclism. Este un nou proiect deosebit pentru mine. Nu numai antrenamentul este diferit, ci şi pregătirea vehiculelor, handbike şi scaunul cu rotile olimpic. Aşa că totul este noi, iar eu mă simt ca un copil în magazinul cu jucării!"

"În 2014, când am participat la primul triatlon pe distanţă lungă, am simţit imediat că a fost ceva special", a continuat Zanardi. "Pasiunea mare şi interesul pe care l-am simţit atunci în Hawaii au făcut să fie unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în viaţă. Aştept cu interes să pătrund mai mult în această disciplină specială şi sunt nerăbdător să iau startul în proba de înot de la Klagenfurt - cu obiectivul clar de a-mi îmbunătăţi şi dezvolta performanţele pe distanţe lungi."

Dacă totul decurge conform planului, Zanardi va concura ulterior în faimosul Campionat Mondial de triatlon din Hawaii, la 14 octombrie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare