Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i şi MS Amlin Andretti în FIA Formula E, Mexico City

Frijns a încheiat al 11-lea, Félix da Costa a abandonat în Mexico City ePrix +++ Trei apariţii pentru Qualcomm Safety Car BMW i8 într-o cursă plină de acţiune +++ Félix da Costa a câştigat eRace

Automotive
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~86,6 KB)
  
Photos(8x, ~17,53 MB)

Bucureşti/München. A fost o zi de cursă dezamăgitoare în Mexic pentru MS Amlin Andretti. Nici pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia), nici Robin Frijns (Olanda) nu au reuşit să puncteze în Mexico City ePrix. Frijns s-a clasat al 11-lea, în timp ce Félix da Costa nu a reuşit să ajungă la final din cauza unei probleme tehnice.

Calificări Pentru MS Amlin Andretti Team, sesiunea de calificări a fost, asemenea întregii zile de pe circuit, imprevizibilă. Félix da Costa a obţinut locul al optulea, cel mai bun timp al său - 1:03,363 - fiind reuşit pe o pistă prăfuită, cu condiţii variabile. O penalizare primită de un alt concurent a făcut ca portughezul să ia startul al şaptelea. Frijns s-a regăsi pe locul al 17-lea, cel mai bun timp fiind 1:03,688.

Félix da Costa a câştigat un imbold suplimentar prin câştigarea eRace ce a avut loc după-amiază în faţa unui public numeros şi pasionat prezent în eVillage. Echipa a primit o vizită neaşteptată din partea celebrei Paris Hilton, care şi-a făcut timp pentru fotografii cu echipa şi a descoperit cum sustenabilitatea şi tehnologia electrică contribuie la modelarea viitorului curselor.

Cursă Odată ce a început cursa, Félix da Costa a fost prin în trafic în primul tur şi a fost nevoit să folosească spaţiile de degajare, astfel că a pierdut mai multe locuri. El a luptat din greu şi a reuşit să revină până pe locul al şaselea, înainte ca o problemă mecanică să-l oblige să abandoneze timpuriu. Frijns a avut o maşină rapidă şi şi-a făcut loc prin pluton până pe poziţia a cincea, după care a primit o penalizare "drive-through" pentru că nu a respectat timpul minim pentru pit stop. El a reuşit să recupereze locuri după efectuarea penalizării, dar a încheiat în afara punctelor, pe locul al 11-lea. Cursa a fost câştigată de Lucas Di Grassi (Brazilia). Per total, Qualcomm Safety Car BMW i8 a avu trei apariţii pe circuit de-a lungul cursei.

Perspective FIA Formula E se îndreaptă spre Europa pentru etapa a cincea, Monaco ePrix, care va avea loc la 13 mai. Complexul spectaculos de pe ţărmul Mediteranei, casa celei mai faimoase curse auto din lume, găzduieşte a doua cursă Formula E pe circuitul scurt şi plin de acţiune din jurul portului.

Cursele FIA Formula E sunt transmise în România pe programele Dolce Sport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare