Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă investiţia la Bus.com

BMW Group, ca parte a strategiei A.C.E.S., continuă orientarea către soluţii digitale de mobilitate. BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Bus.com, cunoscută anterior ca ShareTheBus, companie start-up în dezvoltare care elimină complexitatea închirierii unui autobuz şi coordonează transportul grupurilor oriunde în SUA şi Canada. Această aplicaţie are potenţialul să revitalizeze nişa autobuzelor-charter. Soluţia oferă închiriere online instant a autobuzelor, urmărire a autobuzului prin GPS, instrument de gestiune a pasagerilor, bilete online şi multe altele.

Tehnologie

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,24 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW Group, ca parte a strategiei A.C.E.S., continuă orientarea către soluţii digitale de mobilitate. BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Bus.com, cunoscută anterior ca ShareTheBus, companie start-up în dezvoltare care elimină complexitatea închirierii unui autobuz şi coordonează transportul grupurilor oriunde în SUA şi Canada. Această aplicaţie are potenţialul să revitalizeze nişa autobuzelor-charter. Soluţia oferă închiriere online instant a autobuzelor, urmărire a autobuzului prin GPS, instrument de gestiune a pasagerilor, bilete online şi multe altele.

Bus.com, cunoscută anterior ca Sharethebus, a strâns investiţii iniţiale de cinci milioane de dolari. Investiţia a fost condusă de Jackson Square Ventures, cu participaţii de la BMW i Ventures, Real Ventures şi Y Combinator. Fondurile vor fi investite pentru a îmbunătăţi tehnologia de rezervare, experienţa călătorului, operaţiunile furnizorului de autobuze, precum şi managementul combustibilului.

"Utilizarea mai bună a autobuzelor este fundamentală pentru viitorul călătoriei", declară Kyle, director executiv al Bus.com. "Autobuzele reprezintă cel mai bun mod de a mobiliza comunităţi întregi, inclusiv fanii muzicii şi ai sportului, mitinguri şi elevi sau studenţi. Permitem şi îmbunătăţim experienţa călătoriei cu autobuzul."

Piaţa transportului cu autobuzul este o industrie de şase miliarde de dolari în SUA şi Canada, segmentul charterelor reprezentând patru miliarde de dolari din total. 82% dintre companiile de autobuze-charter sunt deţinute de operatori mici, cu maximum 10 autobuze. Standardele de servicii şi preţurile variază semnificativ de la o companie la alta, iar inovaţia consumatorilor nu răspunde cerinţelor în schimbare. Bus.com îşi va unifica şi-şi va întări afacerea, permiţând accesul la noi pieţe şi oferind o experienţă care încântă călătorii şi ia locul competitorilor mari.

"Inovaţia în piaţa foarte fragmentată a călătoriilor cu autobuzul din SUA şi Canada este necesară şi reprezintă o componentă principală a mobilităţii îmbunătăţite. BMW i Ventures se angajează să investească în acest tip de inovaţie vizionară şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Kyle şi echipa lui pentru ca viziunea lor să devină realitate", a declarat Christian Noske, partener BMW i Ventures.

Despre Bus.com Bus.com a transportat peste 150.000 de persoane în cele 3.000 de călători cu autobuzul, în 37 de state şi trei ţări. Au colaborat cu producători de evenimente de top precum Live Nation, AEG, Huka Entertainment, precum şi cu organizaţii studenţeşti de la Harvard, Yale, MIT şi alte 150 de instituţii. Bus.com a fost fondată de Wolf Kohlberg şi Kyle Boulay în februarie 2015.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare